Moravský Minisrázek!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
OK Peco, vhozenoPeca píše:OK Miloshi! hod to prosim na web..DIKY!!!
https://www.nexiaclub.com/
A koukejte uz udelat naky fotky, at vidim ty vase kary ve dne, ale hlavne tu Ivanovu s novym spoilerem, ta me uplne dostava
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Sraz v Olomouci
Fajn lidi konecne jste me potesili Rad se desateho taky dostavim na sraz v Olomouci bydlim kousek od Olomouce a moc mi to vyhovuje bude to můj první sraz na který se muzu konečně dostat
Re: Sraz v Olomouci
Vyborne, konecne dalsi clen, ktery sleduje forum, aniz bysme o nem vedeli a dorazi !!! Tak to ma byt. Nestydte se, my jsme vsichni v pohode a jiste rad kazdy pokecaRadimSraz píše: Fajn lidi konecne jste me potesili Rad se desateho taky dostavim na sraz v Olomouci bydlim kousek od Olomouce a moc mi to vyhovuje bude to můj první sraz na který se muzu konečně dostat
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Re: Sraz v Olomouci
Milosi chcise jen zeptat v kolik hodin to tak planuje toho desateho Ja jsem totiz dopoledne v praci a dostavimse az kolem pul treti jestli to uz nahodou nebude pozdemilosh píše:Vyborne, konecne dalsi clen, ktery sleduje forum, aniz bysme o nem vedeli a dorazi !!! Tak to ma byt. Nestydte se, my jsme vsichni v pohode a jiste rad kazdy pokecaRadimSraz píše: Fajn lidi konecne jste me potesili Rad se desateho taky dostavim na sraz v Olomouci bydlim kousek od Olomouce a moc mi to vyhovuje bude to můj první sraz na který se muzu konečně dostat
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Radime, to je na úvaze. Navrhoval bych tak od 13:00 do 15:00, to stíháš?
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Pratele, ja nejedu, mam to precejen daleko. Ale Ivan ci Peca jiste dorazi, tak smerujte dotazy na ne, OK?!
no tak puvodne bylo naplanovano udelat sraz ve 14:00...ja bych to tak nechal...a do tri tam budem urcite(minimalne)....
PECA
Daewoo Nubira II Kombi r.v. 2001 CDX 2,0 16V troška tuningu a hudby
Fiat Punto 1,7TD 3dver. r.v. 1994 žádný tuning a hóóóódně hudby
Honda VFR 800 r.v.1999 miláček, troska tuningu, výfuk pod sedlem atd...
to sem psal ja... akorat sem si neuvedomil, ze nejsu prihlasenej...pisu ze skoly...Anonymous píše:čeče to maš z Ostravy celkem daleko....
ale tvoje Dejvů ma asi polovicni spotrebu nez moje , takze no problem co?
Urcite prijed Budeme se tesit
PECA
No učast bude celkem prumerna... tak 7-15 aut...
takze 10...
Ale určitě přijeď!!! bude to stat zato! Minimalne uvidis skvele votunenou Ivanovu Nessi...
takze 10...
Ale určitě přijeď!!! bude to stat zato! Minimalne uvidis skvele votunenou Ivanovu Nessi...
PECA