medzi cim ste sa rozhodovali
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
- eMKa Slovensko
- Kontaktovat uživatele:
pred desiatimi rokmi na S-120LS (LuxeSuper ) a na tej som jazdil az do juna minmuleho roka, nebolo to moje auto ale rodicov. ked som zacal uvazovat nad kupou auta rozhodovala cena, pred tym som xcel nieco do 100k maximalne a bral byx aj skodovku, ale ked som zabdal mojho zelenuckeho lanosa, a kamos ho nexcel nevahal som ani minutu na druhy den bol moj nebolo to sice tyxh maximalne 100k bolo to viac ako dvojnasobok, ale nebanujem vobec. som maximalne spokojny.kaso píše:Na com si jazdil ty pred 10 rokmi strasakueMKa Slovensko píše:zalozte temu, mal som olcita a bol som s nim spokojny
kua asi ma picne jeden olcitak za druhym
Stále som mal dáku starú haraburdu, na ktorej som sa viac narobil, ako sa vozil. Teraz mam rok Nexiu. Zatiaľ som len menil olej, opravoval elektriku na predných svetlách, otváranie kufra, vymienal el. mechanizmus na sťahovanie okien, opravoval sedadlo vodiča, zalomený kábel vo dverách, chystám sa na nefunkčnú klímu.... Kua, asi som tam, kde som bol.
asi bolo treba siahnut po niecom novsom.
ja som robil len veci ktore som ani nemusel robit:
- vymena tlmicov - nebolo treba, stare by ma este vozili
- oprava blatnika - nemuselo som naburat
- rucna brzda - bolo treba nastavit
vymena rozv. remena, olej, filtre, stierace, radio, repro - nepocitam
ja som robil len veci ktore som ani nemusel robit:
- vymena tlmicov - nebolo treba, stare by ma este vozili
- oprava blatnika - nemuselo som naburat
- rucna brzda - bolo treba nastavit
vymena rozv. remena, olej, filtre, stierace, radio, repro - nepocitam
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Jazdené auto je jazdené,človek nikdy nevie,čo s ním kto robil a ako sa oň staral. Ja sa s nexiou poznám od jej útleho detstva a myslím,že sa ju podarilo dobre vychovať. Je absolútne nenáročna. Viac menej len maká a nič za to nechce,stačí jej najesť. Je to vlastne taký otrok.Len keby jej stačilo namiesto benzínu seno
- Blue Lanos
...a ted bys makal v senniku aby aby si sa mal na com vozit cez zimuCiernygepard píše:Jazdené auto je jazdené,človek nikdy nevie,čo s ním kto robil a ako sa oň staral. Ja sa s nexiou poznám od jej útleho detstva a myslím,že sa ju podarilo dobre vychovať. Je absolútne nenáročna. Viac menej len maká a nič za to nechce,stačí jej najesť. Je to vlastne taký otrok.Len keby jej stačilo namiesto benzínu seno
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01