Moderátoři: Blue Lanos, pejee
No já jsem o něco vyšší........o něco lehčí.......ale stejně jsme tlustí, budeme to nazývat přesnými termíny, že?PavelZ píše:Vzdycky si rikam, ze dokud sem docent, tak to jeste jde, jak to leze prez cent, uz je to horsi. Momentalne 92 kg, no jo, uznavam, na mych 178 cm to je trosku vic
.
No joMareman píše:No já jsem o něco vyšší........o něco lehčí.......ale stejně jsme tlustí, budeme to nazývat přesnými termíny, že?PavelZ píše:Vzdycky si rikam, ze dokud sem docent, tak to jeste jde, jak to leze prez cent, uz je to horsi. Momentalne 92 kg, no jo, uznavam, na mych 178 cm to je trosku vic
.
![]()
![]()
Tak tak.........a hlavně.......proč jsme tlustí´? Páč se máme dobřePavelZ píše:No joMareman píše:No já jsem o něco vyšší........o něco lehčí.......ale stejně jsme tlustí, budeme to nazývat přesnými termíny, že?PavelZ píše:Vzdycky si rikam, ze dokud sem docent, tak to jeste jde, jak to leze prez cent, uz je to horsi. Momentalne 92 kg, no jo, uznavam, na mych 178 cm to je trosku vic
.
![]()
![]()
, to sme, ale co by clovek mel ze zivota, kdyby se nemohl ani najist
.
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |