Můj dotaz bude směrovaný spíš na naše slovenské kolegy. Pojedu za týden z Brna do Slovenského ráje a řeším otázku zda koupit či nekoupit slovenskou dálniční známku. Podle mapy je jediný úsek, který by mohl být placený ten mezi Zvolenem a Bánskou Bystricí. Komunikace je označená jako E77, na papírové mapě ještě R1. Tak jak to s ní je?
Kedze tade jazdim denne, tak ti poviem, ze obacas tam byvaju kontroly dialnicnych znamok. Ale NEKUPUJ si ju, alebo sa to da pekne a rychlo obist cez SLIAC na Bansku Bystricu. Az budes v Bystrici uz dialnicnu nepotrebujes, ale dodrziavaj tam rychlostne limity, bo casto tiez meraju A ides tade cez tyzden alebo cez weekend?
Je: Volvo V50
Bola: Nexia GL
Spotreba - 2 motory POWERED by JRD McLAREN
]Rebro[ píše:Kedze tade jazdim denne, tak ti poviem, ze obacas tam byvaju kontroly dialnicnych znamok. Ale NEKUPUJ si ju, alebo sa to da pekne a rychlo obist cez SLIAC na Bansku Bystricu. Az budes v Bystrici uz dialnicnu nepotrebujes, ale dodrziavaj tam rychlostne limity, bo casto tiez meraju A ides tade cez tyzden alebo cez weekend?
Pojedu s největší pravděpodobností v pondělí ráno. myslím že tak kolem 8-9 té hodiny v tom úseku pojedu
Koukám ale ještě na úsek Žiar nad Hronom - Zvolen. Do Sliacu bych to teda asi vzal po té okrsce co tam vidím......ale co z toho Žiaru?
Usek Ziar - Zvolen je bezplatny. Plati sa iba nad 3,5t a to myslim nemas Jo a daj si tu pozor na 90ku. Tiez ju casto meraju pri takej betonovej protihlukovej bariere.
]Rebro[ píše:Usek Ziar - Zvolen je bezplatny. Plati sa iba nad 3,5t a to myslim nemas Jo a daj si tu pozor na 90ku. Tiez ju casto meraju pri takej betonovej protihlukovej bariere.
Blue mi tvrdí že u vás máte i 1 denní dálniční známky. CO je na tom pravdy? Když pojedu po R1, tak je tam Žiar - Budča - Kováčová a za ní sjezd z dálnice na Sliač. Takže až sem se dostanu bez známky?
]Rebro[ píše:Usek Ziar - Zvolen je bezplatny. Plati sa iba nad 3,5t a to myslim nemas Jo a daj si tu pozor na 90ku. Tiez ju casto meraju pri takej betonovej protihlukovej bariere.
Blue mi tvrdí že u vás máte i 1 denní dálniční známky. CO je na tom pravdy? Když pojedu po R1, tak je tam Žiar - Budča - Kováčová a za ní sjezd z dálnice na Sliač. Takže až sem se dostanu bez známky?
Mareman: su iba 15 dnove. A ked odbocis na Sliac ako si pisal tak sa vyhned kontrole. Tu robia asi tak 5km pred BB pri OMV pumpe. Tak to urob takto a mas na uzivanie si v Raji
Mareman: su iba 15 dnove. A ked odbocis na Sliac ako si pisal tak sa vyhned kontrole. Tu robia asi tak 5km pred BB pri OMV pumpe. Tak to urob takto a mas na uzivanie si v Raji
Tak ju, dík A ještě jedna věc, zahlídl jsem v profilu že děláš kolem počítačů, tak bys mohl vědět i toto. Je v oblasti Slovenskýho ráje nějakej operátor, kterej má EDGE nebo alespoň GPRS? Je to pro mě dost důležitý
ty si kedy kupoval naposledy dialnicnu???ja tento rok uz 4 a je tyzdnova
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
No hlavně aby tam bylo alespoň GPRS, to bude nouzově stačit. Potřebuju jen protunelovat port abych se mohl dostat na pracovní plochu počítače v práci. Na to je spíš důležitější odezva než rate......a v tom mi EDGE nepomůže Dík
Naposledy upravil(a) Mareman dne ned črc 17, 2005 20:41, celkem upraveno 2 x.