Nastavovanie svetiel z miesta vodica
Moderátor: Blue Lanos
Nastavovanie svetiel z miesta vodica
Tentoraz riesim skutocny problem .
Nemam v espere natavovanie svetiel z miesta vodica. Dokonca tam nebolo ani od vyroby. Tak vas chcem poprosit, ci by mi niekto nenafotil kde je v interieri umietneny ovladac a ako to vyzera pri svetlach, aby som vedel aspon priblizne kam namontovat motorceky.
Pripadne ak sa s tym uz niekto hral, keby mi napisal zopar info ako to funguje a z coho to pozostava. Zatial mi akurat brat kupil motorceky a ten ovladac, lenze este som to nevidel a hlavne vobec neviem ako to v espere ktore to ma od vyroby vyzera. Moje malo dokonca vo velkom technicaku na toto vynimku.
Nemam v espere natavovanie svetiel z miesta vodica. Dokonca tam nebolo ani od vyroby. Tak vas chcem poprosit, ci by mi niekto nenafotil kde je v interieri umietneny ovladac a ako to vyzera pri svetlach, aby som vedel aspon priblizne kam namontovat motorceky.
Pripadne ak sa s tym uz niekto hral, keby mi napisal zopar info ako to funguje a z coho to pozostava. Zatial mi akurat brat kupil motorceky a ten ovladac, lenze este som to nevidel a hlavne vobec neviem ako to v espere ktore to ma od vyroby vyzera. Moje malo dokonca vo velkom technicaku na toto vynimku.
- Reklama
- T-PK
- Kontaktovat uživatele:
Mno,vypadá ten ovladač asi takhle (sorry za fotku,ale lepší a větši sem na netu nenašel) a je umístěn vedle ruční brzdy,jak máš odkládací prostor třeba na mince (pod rukojetí ruční brzdy),tak za ním,směrem k zadním sedačkám.
Mno a funguje to tak,že pokud ho máš v poloze 1,tak svítí světla nahoru (více do dálky) a pokud ho máš v poloze 2,3, tak se postupně světla sklápějí dolů a tím přestáváš osilňovat pokud máš naložený kufr nebo tak
Mno a funguje to tak,že pokud ho máš v poloze 1,tak svítí světla nahoru (více do dálky) a pokud ho máš v poloze 2,3, tak se postupně světla sklápějí dolů a tím přestáváš osilňovat pokud máš naložený kufr nebo tak
1,8 MPI r.v. 97, Ronal R38 195/50/15, rádio Clarion BD 359RGMP, 165mm koaxiální repro v předních dveřích..
No ved preto, som chcel nejake fotky, lebo tu v BA ani v PP nikoho nepoznam s esperom na ktorom by som to obzrel, ci mi netreba este aj nieco dalsie. Je mozne ze budem musiet kupit aj ine svetla.
To pri tej rucnej brzde musim obzriet ako to tam vlastne vyzera.
Inac predavac vraj hovoril, ze obvykle predava len svetla bez motorkov, takze po "opravach" po burackach mavaju ludia casto espero bez moznosti nastavenia svetiel, lenze to nie je moj pripad, lebo moje uz take bolo od vyroby. A motorky su vraj lahko oddelitelne aj domontovatelne k svetlam. Ved ak bude problem, tak este pojdem zhanat svetla. Len by som si to rad obzrel nazivo. Nie je tu niekto z BA alebo blizkeho okolia, s esperom?
To pri tej rucnej brzde musim obzriet ako to tam vlastne vyzera.
Inac predavac vraj hovoril, ze obvykle predava len svetla bez motorkov, takze po "opravach" po burackach mavaju ludia casto espero bez moznosti nastavenia svetiel, lenze to nie je moj pripad, lebo moje uz take bolo od vyroby. A motorky su vraj lahko oddelitelne aj domontovatelne k svetlam. Ved ak bude problem, tak este pojdem zhanat svetla. Len by som si to rad obzrel nazivo. Nie je tu niekto z BA alebo blizkeho okolia, s esperom?
U Espera jo jelikož demntovat předek aby se člověk dostal ke světlům je porod . Jinak motorky se dají běžně koupit nové třeba v Auto kelly a stojí asi 350 Kč ale většinou nejdou běžně nasadit do světel kde nebyly originál a musejí se koupit celá světla s motorky . Ti co to neřeší na bouračkách a kupují si světla bez seřizování se budou na technické divit . Nedávno sem tohle řešil na Nubiře a tam se musí vyměnit celá světla