dík vyskouším toS.v.o.b.i.k píše:Musíš tu fotku mít někde na netu,pak dáš img jak je v nabítce a dáš odkaz a je to...Alda píše:rád bych přidal foto ale nějak se mi to nedaří sem vložit bohužel
Ukažte foto své audio sestavy!!!!
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
- Reklama
no, len budte opatrni s tymi fotkami....
....a nezabudnite odfotit detial zamku kufra a tajny vypinac
hehe kebyze vidite co som ja dal kedysi rodicom do Skody 120, hehe.
co byvali v skolach tie vrestibudky plastove - skolsky rozhlas, tam boli repraky s miniaturnymi magnetmi, no hrat to hralo, mal som par zadarmo, + radio Waltham, vtedy som nemal ani korunu na minanie, to bola montaz + som natahal kable dozadu, to tiez neviem odkial som ich vzal ale boli hrube asi ako tie sluchatkove ale tesilo ma to dlho, ze to hra aj vzadu, lebo stare skodovky s motorom vzadu sa nevyznacovali prave kvalitnym odhlucnenim.
co byvali v skolach tie vrestibudky plastove - skolsky rozhlas, tam boli repraky s miniaturnymi magnetmi, no hrat to hralo, mal som par zadarmo, + radio Waltham, vtedy som nemal ani korunu na minanie, to bola montaz + som natahal kable dozadu, to tiez neviem odkial som ich vzal ale boli hrube asi ako tie sluchatkove ale tesilo ma to dlho, ze to hra aj vzadu, lebo stare skodovky s motorom vzadu sa nevyznacovali prave kvalitnym odhlucnenim.
Daewoo Lanos 1.5
Škoda Octavia 1.6
Škoda Octavia 1.6
Re: hifi
musis to hodit nekam na web nebo sem do galerie, tady nemame sanci se podivat do tvyho PCrcmichal píše:file:///C:/Documents%20and%20Settings/samko.RCMICHAL/Plocha/DSCN0799.JPG
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
- rcmichal
- Kontaktovat uživatele:
moje audio
najdete na www.rcmichal.sk