SprintFilter - montáž
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Auto musí od výroby splňovat celou řadu různých limitů (emise, hluk, životnost, postřeba)... proto je i airbox řešen od výroby, tak jak je...
A co se týče tlaku nasávání, tak i 8V je v trubici na sání taková komora právě na vyrovnávání tlaku, takže asi nebude úplně nejvhodnější cpát do sání vzduch co největší rychlostí a největším tlakem... hlavně jde o teplotu.
A co se týče tlaku nasávání, tak i 8V je v trubici na sání taková komora právě na vyrovnávání tlaku, takže asi nebude úplně nejvhodnější cpát do sání vzduch co největší rychlostí a největším tlakem... hlavně jde o teplotu.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Rebro, esteticky sice nic moc, ale zase je to maximálně účinné! Dobrá práce, pane kolego!
Nexia² project
Re: SprintFilter - montáž
nazdar...ja riesim teras taky maly problem. Mam sportovy filter (sisku) ale svieti mi kontrolka motora pretoze nemam zapojene cidlo. Ale netusim skadial mam zohnat to cidlo. Znami co mi predal auto vravel ze v origi boxe cidlo je ale vybrat sa neda....taze tam mam iba kabel tak volne polozeny. Ako by som to mal vyriesit? poradite neako?
Ale to víš, že to čidlo lze snadno z airboxu vyndat. Drží tam jen pomocí ocelové spony, kterou lze snadno vytáhnout šroubovákem a čidlo pak vypadne samo.
Do trubky k filtru pak vyvrtáš díru a to čidlo tam vsuneš.
Druhá možnost je oblbnout jednotku tím, že tam připojíš pevný odpor (nevím hodnotu, zkusil bych mezi 2 - 3 kiloohmů). Pak ti to může ale víc žrát, blbě jít do otáček a já nevím, co ještě.
Do trubky k filtru pak vyvrtáš díru a to čidlo tam vsuneš.
Druhá možnost je oblbnout jednotku tím, že tam připojíš pevný odpor (nevím hodnotu, zkusil bych mezi 2 - 3 kiloohmů). Pak ti to může ale víc žrát, blbě jít do otáček a já nevím, co ještě.
... nikdy v životě bych nechtěl hondu ...
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Doplňuji, to čidlo tam ani nemusíš navrtávat, jen ho přilep kusem izolepy na bok airboxu.
Nexia² project
dakujem za rady.... skusim si to poriesit ako ste mi navrhly