Miloshi, to nejde, já jsem už postarší paní. Já už jen na to pívomilosh píše:zda se to jen me nebo i vam ostatnim, ze Dasa ma s Pecou nekale umysly?

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Máš pravdu, trochu málo, ale snad se to rozproudí. Já napočítala o jednoho až dva víc: Peca, Ivan, Jiří (anonym), Dáša (já+1), Jerry a SkylineGTR (Lanos)? Ale klidně bych jela i v tak malém počtu abychom si pokecali.Peca píše:Mno tak jestli spravně počitam, tak zatim jsme 4![]()
Chtělo by to aspon 2x - 3x tolik...![]()
![]()
Notak! Nexiari, Lanosaci atd... přidejte se k nam....nestydte se
Peca je mlady chlapec, jiste jeste nezkuseny a treba bys mu par veci mohla vysvetlitDáša Olomouc píše:Miloshi, to nejde, já jsem už postarší paní. Já už jen na to pívomilosh píše:zda se to jen me nebo i vam ostatnim, ze Dasa ma s Pecou nekale umysly?nebo někam autem
.
Pilote, nevadi ze nemas upravy, hlavne jde o to byt majitelem daewoo a pokecat s prateli-kolegy. Pro me osobne byl asi nejlepsi prvni sraz v Trutnove, kde nas sice bylo jen 6, ale o to vic to bylo super, ze jsme pokecali, zasprintili atd...Pilot píše:Jaxem uz psal v jine rubrice, do Olomouce bych mohl dojet.. Sice nevlastnim dalnicni znamku, ale z Adamova se da dojet vcelku bez problemu i mimo dalnici..![]()
Jeste to musim projednat doma, zda ma YL proti tomu nic nema a spojil bych to s navstavou nasich v Sumperku, odkud pochazim..
Ale necekejte zadny zazrak. Tmavomodr. Nexia GL sedan v standardu..
r.v. 97 (ale velmi zachovala!)
Jinak znam jeste jednoho majitele Nexie GLE hatchb., ktery mi vlastne castecne vnuknul myslenku na koupi Nexie, ale je to starsi pan, nevim, jestli by jel...
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |