Zraz v Hradci Kralove
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Když už jsme u té rekapitulace, tak ani já nejedu. Zjistil jsem, že daleko lepší, než tyhle masové akce jsou komornější srazy jako Opel/Daewoo Milovice, TF Milovice apod. Takže můj nejbližší sraz bude asi v září na Morávce.
Trošku mě to mrzí, Rado, že tě nepozvu v Hradci na pizzu, ale věřím, že budu mít možnost jindy
Trošku mě to mrzí, Rado, že tě nepozvu v Hradci na pizzu, ale věřím, že budu mít možnost jindy
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem tam byl už od pátku nejdřív jsem nevěděl kde zaparkovat protože jsem neviděl nikoho známého ale nakonec jsem to zapích u FELICIA KLUBU tímto děkuji lukasovi.¨Noc byla bujará chodil jsem se koukat tu na gumování pak zase na RAMSTAIN REVIVAL a o púlnoci na technopárty která jela až do rána.Vsobotu ráno po kávě jsem prošel celý autopark a našel akorát 1 NESSI byla zelená jako má ¨MILOSH a měla LIBERECKOU SPZ .Poté když začaly sprinty jsem narazil na IVANA.Sprintoval co mu auto stačilo s nějakým polákems lanosem (ostrá vačka atd.....).koukal jsm dál a najednou přijela bílá ¨NESÍÍ PL .MILOSH jí bude znát je to ta co jezdí sprinty bez kapoty.Jinak počasí přálo až moc , spálil jsem se jako prase a v 5. 00 v sobotu upaloval dom.Kamarádi v uniformách stáli snad po 100 metrech ale nestavěli alespon mě ne