Klimatizace
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
klima
Chcel by som sa spýtať, či niekto vie, kde v Blave je servis na opravu klimi. Po naplnení fachčí asi 3-4 mesiace, potom koniec. Plnili mi to už aj dusíkom, žiaden únik nevedeli zistiť. V systéme mám aj tu fosforovú gebuzinu, ale tiež to nevedeli nájsť. Auto som kupoval ojazdené, predok je sriekaný, takže asi je v ... chladič. Kde ho vymeniť a asi koľko ma to bude stáť . Dík.
Prihlásil by som sa, ale je dáky problém z registráciou, alebo niečo som zblbol.
Prihlásil by som sa, ale je dáky problém z registráciou, alebo niečo som zblbol.
- Reklama
Re: klima
Mohol si aj prezradiť kde. Ja som zháňal, ale najlacnejšie na Vajnorskej - v BA za 5450.-SK. Tak som dal len doplniť klimu za 7 kíl, fučanie nepočujem a hádam mi to cez leto vydrží.Ivan D.S. píše:Zohnal som servis kde majú chladič klímy za 3600 Sk značky VALEO. Dobrá cena , že ?
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Kde sa da tak lacno doplnit klima? To by som si tu kupu chladica tiez este rozmyslel a najskor by som vyskusal doplnenie...gadzo píše:Mohol si aj prezradiť kde. Ja som zháňal, ale najlacnejšie na Vajnorskej - v BA za 5450.-SK. Tak som dal len doplniť klimu za 7 kíl, fučanie nepočujem a hádam mi to cez leto vydrží.Ivan D.S. píše:Zohnal som servis kde majú chladič klímy za 3600 Sk značky VALEO. Dobrá cena , že ?
Moja Ex: Daewoo Nexia Sedan GLE, zelená met., r.v.96, 185 tis. km
Cena za nový chladič bola 3700 Sk a nie ako som písal prvý krát /3600/.
Ja som ho kupoval v jednom servise a až na obale som zistil velkosklad odkial ho aj servis kupuje. Je to z firmy na www.euro-saturn.sk . Tam to bude asi lacnejšie.
Za výmenu som platil 400 Sk a plnenie za 600 Sk. A už mi to chladí!!!
Ja som ho kupoval v jednom servise a až na obale som zistil velkosklad odkial ho aj servis kupuje. Je to z firmy na www.euro-saturn.sk . Tam to bude asi lacnejšie.
Za výmenu som platil 400 Sk a plnenie za 600 Sk. A už mi to chladí!!!
Už je po chladení. Fachčilo mi to asi 3 dni. Za doplnenie som vytlačil 700,-SK bez papierov. Keď bola klima čerstvo natlačená, tak som počul nepravidelné syčanie vo vnútri voza, niekde pod prístrojovkou - ale len keď bola v prevádzke. Po vypnutí motora ešte to chvíľu chrčalo a prestalo. Kompresor mi ešte zopne, ale hadice čo bola na nich predtým námraza sú len trochu studené a luft / vzduch / nieje studenší vôbec.gadzo píše:Mohol si aj prezradiť kde. Ja som zháňal, ale najlacnejšie na Vajnorskej - v BA za 5450.-SK. Tak som dal len doplniť klimu za 7 kíl, fučanie nepočujem a hádam mi to cez leto vydrží.Ivan D.S. píše:Zohnal som servis kde majú chladič klímy za 3600 Sk značky VALEO. Dobrá cena , že ?
Pozeral som teraz na www.euro-saturn.sk, je to na Vajnorskej v Ba. Chladič klimi stojí 3 998,-SK s DPH. Len teraz neviem, či je v ťahu on, alebo dáka hadica, prípadne niečo iné.
obvykle to býva chladic.vlastne sem nikdy nic jineho nevidel.ale druha vec muže být tesneni v kompresoru.(slysel sem že se to obcas taky stane)staří kolem 10 let.
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil