Nálepka na sluneční cloně
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
než přijdeš na to jak to sundat, tak si zvykneš Já už rezignoval dáááávno
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
- Reklama
Re: Nálepka na sluneční cloně
Mám to na Kalosovi taky, ale víc mě se*e nápis na zpětném zrcátku u spolujezdce "Objects in mirror are closer than appear". Vždycky si vzpomenu na historky o debilních Američanech, kteří, jak nemají v návodu co se může a nemůže, tak se soudí.Pavel_K píše:Na sluneční cloně u spolujezdce, mam trapnou anglickou nalepku (z obouch stran ty clony ) o tom ze se nema davat detsky sedačky dopředu, když je tam airbag...nezkoušel to někdo už oddělávat? vypada to tam dost krute tepelně přilepeny a je to asi nejpodstatnější věc co mě fakt nakrkává
Pavel_K
Kalos sedan 1,4 16V r. v. 2005
Nebo že ...řetěz motorové pily nezastavujte rukou ani genitáliemi..Pavel_K píše: ...me to pripomina ten nejhloupejsi navod....voda v zachodové mise je nepitna i po splachnuti
Pavel_K
Taky jsem Kalose kupoval ve VM. Původně jsem si šel vybrat nějakou jetou Astru. Nic pořádnýho tam neměli, ale vystavovali tam Kalose. Tak jsem se v něm projel a koupil . Odkud seš (jestli to není tajný)?Pavel_K píše: ...........heeeeej ty ses z velmezu? tam sem nedavno kupoval karu a sme skoro sousedi
Pavel_K
Okarec teda fakt neznám.Pavel_K píše:Ja z takový díry od Náměště, jmenuje se to Okarec, asi 25km od VM, jo kalose tam meli, modryho sedana, a pistaciovyho (myslim 3 dvere) a stribrnyho ...to mas asi jednoho z nich co?
Pavel_K
Svezl jsem se v tom modrém sedanu, ale koupil jsem úplně novýho, když jsem si ho přebíral, měl najeto 10 km a při první jízdě to z motoru smrdělo, jak se vypalovala barva apod.
Asi bych se hodně rozmýšlel, jestli koupit předváděcí auto.