klakson
Moderátor: Blue Lanos
klakson
mam problem ze mi nejako vypadava klakson. Vobec nechcel fungovat. Tak potom som musel kupit novy. Nahodil sa tam, fungoval asi 2 mesiace a teraz zas sam odseba odisiel. Neviem, kde moze byt problem?
ESPERO 1,5 DOHC16V, elektrony 6.5x15+BFGoodrich 195/50 R15, podvozok WEITEC+SACHS, vrtane kotuce QH, sportovy vyfuk, sportove pedale a cely interier ladeny do modro-ciernej, modre podsvietenie pristrojov, hudba SONY+SINUS LIVE...
- Reklama
k tym klaksonom ved sa daju nastavit,
ja som teraz v sobotu musel opravit spojenie klaksona ako sa tie dva kabliky spajaju pod maskou do jedneho--espero ma dva klaksony a tusim aj ostatne auta,a zeby odisli obidva naraz sa mi moc nezda chyba bude v tych kablikoch ja som ich mal uplne zaoxidovane a rozpadnute,
este pred tym treba skontrolovat relatko ci spina vadava taky cvakavy zvuk,pocut to iba ked nejde klakson
ja som teraz v sobotu musel opravit spojenie klaksona ako sa tie dva kabliky spajaju pod maskou do jedneho--espero ma dva klaksony a tusim aj ostatne auta,a zeby odisli obidva naraz sa mi moc nezda chyba bude v tych kablikoch ja som ich mal uplne zaoxidovane a rozpadnute,
este pred tym treba skontrolovat relatko ci spina vadava taky cvakavy zvuk,pocut to iba ked nejde klakson
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Oprava klaksonu
Nazdar všichni.
Minulý týden jsem si pořídil Espero (97) a nejde mi klakson. Od té doby jsem neměl čas na opravu, ale zkoušel jsem ho najít a zatím nic.
Potřeboval bych vědět, kde je v autě uložený a jakým způsobem se demontuje ovládání ve volantu. Nikdy jsem to nědělal.
Díky Vlasta
Minulý týden jsem si pořídil Espero (97) a nejde mi klakson. Od té doby jsem neměl čas na opravu, ale zkoušel jsem ho najít a zatím nic.
Potřeboval bych vědět, kde je v autě uložený a jakým způsobem se demontuje ovládání ve volantu. Nikdy jsem to nědělal.
Díky Vlasta
Re: Oprava klaksonu
Staci ked si lahnes pod auto. A hned za naraznikom asi vo vyske chladica ten klakson najdes.Je tam trosku uzky priestor(chcelo by to tensie ruky ). Najprv radsej zacni hladat chybu v klaksone az potom sa pust do rozoberania volantu .Prefin píše:Nazdar všichni.
Díky Vlasta
R.I.P
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
aktuálne: Renault Megane III. 1.6 16V 100k
Re: klakson
Jo, díky. Už jsem ho našel. Ve volantu to není, protože cvaká relé. Vpadá to na klakson samotný, nebo něco mezi ním a relé. Uvidím. Díky.
Daewoo Espero 2.0 CD, Peugeot 306 D
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů
Chcete vědět jak koupit novou káru a zaplatit co nejmíň?
NOVINKA na trhu financování nových vozů