Jak dopadne Nexie při nárazu v 50 km/h (foto)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Jak dopadne Nexie při nárazu v 50 km/h (foto)
.
.
.
Přátelé, tento smutný pohled se mi naskytl na brněnském Autosalonu v pavilonu věnovaném bezpečnosti silničního provozu...
Prý se jednalo o náraz při rychlosti 50 km/hod.
.
.
.
.
.
Přátelé, tento smutný pohled se mi naskytl na brněnském Autosalonu v pavilonu věnovaném bezpečnosti silničního provozu...
Prý se jednalo o náraz při rychlosti 50 km/hod.
.
.
.
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
To at si kazdy mysli co chce ale tomu neverim
Tohle neni rozstreleny pri padesatce, ja vidim bouracky denne a to by musela byt nexia dost velkej papirak a tomu neverim, me tenkrat rovnali na lanosu podbeh a klempir z toho byl docela na prasky, rikal, ze to snad neni mozny jak to je to pevny, ze myslel, ze korejec bude blato
Tohle neni rozstreleny pri padesatce, ja vidim bouracky denne a to by musela byt nexia dost velkej papirak a tomu neverim, me tenkrat rovnali na lanosu podbeh a klempir z toho byl docela na prasky, rikal, ze to snad neni mozny jak to je to pevny, ze myslel, ze korejec bude blato
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- fireman
- Kontaktovat uživatele:
to sa mi nezda ze v 50.Ja som pred 7 rokmi Nexiu sedana rozbil a to som v 110 treskol celym bokom do zvodidiel padol z cesty asi 10 m dolu a tri krat sa otocil strecha kola a akurat mi odtrhlo kolesa rozbilo komplet okna ale karoseria takto nevyzerala
NEXIA 1.5 16V 67kW DOHC
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
smajlici DELETED aby bol eMKas spokojny
ja si myslim, ze je to realne. To nebola cestovna rychlost 50 km/h ale rychlost stretu dvoch vozidiel. To znamena, ze ten co do neho naparal musel ist povedzme 90 km/h, zabadal auto, zacal brzdit a dobrzdil to na 50 km/h. Alebo druhy pripad. Nexia isla povedzme 60 a ten co do nej nabural 110 a vobec nebrzdil (110 - 60 = 50 )
Peugeot 307 Break, 1,6, 110k
Před časem jsem se stal obětí řetězové havárie s Nexií. Zezadu to do mě poslala Fabie, já byl odhozen na 120 a ta na Polo.
Fabie zepředu OK, já vzadu nárazník a podlahu kufru KO, zadní světla taky. Můj předek byl OK, ale na 120 se prolomil nárazník a čelo. 120 vpředu OK, na Polu byl jen poškrábaný lak.
Zezadu jsou auta prostě měkčí než zepředu.
Fabie zepředu OK, já vzadu nárazník a podlahu kufru KO, zadní světla taky. Můj předek byl OK, ale na 120 se prolomil nárazník a čelo. 120 vpředu OK, na Polu byl jen poškrábaný lak.
Zezadu jsou auta prostě měkčí než zepředu.
Na Nexii vzpomínám v dobrém , ale MPV je MPV
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
neválí se vám v garáži nepotřebná SPZ - v mé sbírce je pro ní místo,
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Pánové, taky si myslím, že je to reálné. Na Autosalonu byl takový vláček, do kterého jste si sedli, připoutali se a on narazil do překážky ve 30 km/hod a byla to šlupka jako kráva!
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
Já bych tipoval, že to mohlo být v zimě, jel tak cca 40-50, protože to klouzalo. Někde v ne moc přehledné zatáčce se setkal s náklaďákem nebo autobusem. Protože byly po obou stranách sněhové bariéry, tak obě vozidla jela prostředkem. Uviděli se na poslední chvíli a protože řidiči velkých aut na situaci kolem sebe kašlou, tak nedělal nic. Náš řidič se snažil něco udělat, brzdit, strhnout .... a roztočil to a jak se tak otočil, tak mu do zadku a boku narazil ten náklaďák a odmrštil ho stranou (proto ten načnutý levý bok).
Tak a teď mš zkuste přesvědčit, že to tak nebylo
Tak a teď mš zkuste přesvědčit, že to tak nebylo