Signalizační tón
Moderátor: Blue Lanos
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
Signalizační tón
No teda nevíte někdo jak šikovně deaktivovat to pípání pokud máte klíček v zapalování a otevřený dveřě! Musim říct už mě to dost deptá! Když třeba umejvám auto a posluchám rádio tak si musim vybrat mezi radiem se zevřenými dveřmi, nebo mezi otevřenými dveřmi bez klicku v zapalovaní. (RADIO MI HRAJE POUZE S KLICKEM, ale to mě tak netankuje jako to debilní pípání). TAky další věc je, že když budu mít zaplí světla a půjdu z auta pryč tak mě ani na tuty netrkne, že to pípá i bez klíčku. JE TO PROSTĚ UŽ TAK ZAŽÍTÝ, ŽE TO PÍPÁ FURT. kdyby aspoň jinej tón na ty světla!
- Reklama
- Blue Lanos
na lanose je spojovaci konektor to pod soferovym sedadlom skus ho rozpojit
http://www.cardomain.com/id/27101976
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
LPG POSITIVE - Lovato LovEco01
Lanos SE 1.5l 8v 4door 63kw/86HP, PS,AC,PW,EA,Rear spojler,15" Dezent T,195/50 R15 Uniroyal,REMUS orig,Green Filter,KYB Excel G
No bohužel i Nubirá bimbá na všechno stejně. A taky mi štve, že nemůžu když něco dělám na autě poslouchat radio. Asi nejlepší bude najít pod palubkou tu krabičku a kablík od repro ustřihnout asi bych kablík pod sedadlem radši nerozpojoval, aby se pak třeba nedeaktivoval airbag nebo něco podobného
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Já jsem to pod palubkou odpojil - návod na www.autokacik.pl - a ještě se chystám přepojit světla, aby svítila jen se zapnutým zapalováním, a bude to
Nubira II-2000, 1.6/16V, 40000 km, v zimě nejezdí
- schomi
- Kontaktovat uživatele:
PLS nemohl by si mi dát konketnější odkaz na ten návod? Nějak to najíti nemohuJarda69 píše:Já jsem to pod palubkou odpojil - návod na www.autokacik.pl - a ještě se chystám přepojit světla, aby svítila jen se zapnutým zapalováním, a bude to
Takže- odpojení gongu - nedaří se mi zjistit přesnou adresu odkazu, ale je to jednoduché. Pokud se ti nechce sundávat plast pod volantem, zalehni naznak hlavou na pedály a vedle sloupku volantu uvidíš hnědou krabičku s reproduktorem, z ní odpojíš konektor. Má pojistku proti vypadnutí/vytržení, musí se vprostřed zmáčknout. Tím vyřadíš veškerou signalizaci. Nebude problém najít, který drát je od spínače dveří, který od světel a od spínací skřínky a případně ho přerušit, pokud budeš chtít některou ze signalizací zachovat. Pokud chceš vidět ten návod, pošli mi e-mail, třeba přes SZ, pošlu ti staženou stránku včetně obrázků.
Světla budou otázkou přepojení jednoho drátu v pojistkové skřínce u motoru (budou svítit jen se zapnutým zapalováním, třeba jako u Lacetti),až to udělám, dám vědět, pokud budeš chtít
Světla budou otázkou přepojení jednoho drátu v pojistkové skřínce u motoru (budou svítit jen se zapnutým zapalováním, třeba jako u Lacetti),až to udělám, dám vědět, pokud budeš chtít
Jo to je taky pravda - jak elegantní to mě teda nenapadlo, říká se že v jednoduchosti řešení je krásapetrm píše:A nebo stačí vždycky když chceš mít otevřený dveře a zapnutý rádio prostě jen vyšroubovat ten křížovej šroubek co drží spínač na sloupku dveří
- Blue Lanos
jeeee mne uz se toto stalo 2x vzdy som zabudol pritlacit kufor a ked som rano prisiel do garaze otocim klucom a len cvak tak som na 10min. pustil nabijacku na 5A a bolo hotovo afto naskocilo jak noveschomi píše:Sem si jednou nechal přivřenej kufr a to osvetlni v kurfu mi totalne vycoclo baterku. Maji DOBIJECKOU to proste uz dobyt neslo protoze to bylo uplne vybyty. Prijela autorizovana odtahovka a druhej den jsem si šel pro auto. Zcela ZDARMA!!!! A na baterce je zase zeleny kolečko!
http://www.cardomain.com/id/27101976