Vážení Nubiráci, nevíte, jak vyřešit problém s děravým chladičem klimatizace. Normálně jsem ji nechal odborně naplnit a ve chladiči se objevili dvě malé dirky. Vařit to nikdo nechce, protože je to slabounký hliník a hned to hoří a díra utíká. Jak se pohybují ceny těchto chladičů? Díky za každou odpověď.
Stejnej problém mam i já, mam díry v chladiči klimatizace, nechal sem doplnit, vydrželo to tak měsíc a už to nechladí..Nevím kde jinde by to mohlo utíkat..?Jeden chladič klimatizace mají v Elitu , http://www.elitecat.cz/Fsearch.asp , ale nevim jestli je dobrej tak kdyby mohl někdo poradit nebo na to mrknout, je to pod nubirou/karoserie/chlazení..Stoji 3600 a druhej je za 3190. Tak nevim jak se to liší...
Ku..a , to je dobrá cena ! Tak asi do něj pudu !
Ještě jsem to řešil se známým a poradil mi ať vyměním i těsnící gumičky , možná je k tomu dávají , jinak bych je určitě koupil , jistota je kulomet.
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
Také mám potíže s kolimou pořídíl sem si nibiru 2000. r.v. 2,0 A klima nejde ta výměna je jednoduchá cca 30 min. Ale ta cena toho chladiče je šílená org.cca 8000. Ten neoriginál je lépe dělanej je v plastu proto tak nehnije jako originál.
Tak jsem sehnal od dobrého známého dva chladiče na klima. Jsou z jiného auta, ale rozměrově téměř stejný. Jenom mají jiný vývody, tak jsem domluven s jedním maníkem, kterej mi je převaří z toho starýho a zkusím to tam dát. Držte mi palce, ať to maká. Loni jsem si na klima dost zvykl. Odjel jsem Chorvatsko a nedovedu si to představit bez klima.