ake ziarovky??
Moderátor: Blue Lanos
ake ziarovky??
Cafte chalani,
zas mam prosbu resp. otazku>> ake ziarovky na svetla idu do espera> H4 alebo H7 ??? poradte prosim, lebo vraj to patri do povinnej vybavy
sikez
zas mam prosbu resp. otazku>> ake ziarovky na svetla idu do espera> H4 alebo H7 ??? poradte prosim, lebo vraj to patri do povinnej vybavy
sikez
biele espero 1.5 16V
- Reklama
:)
diky chalani:) viem ze tu toho asi bude popisane dost, no nejak nestiham teraz..
ale diiiiky mooc
ale diiiiky mooc
biele espero 1.5 16V
tak ich zhanam po celej Nitre a nic... neviete niekto poradit kde ichgoror píše:jasnacka jedine H1 Osram silverstar +50percent svietivost navyse
cena do 200sk za par
zohnat? Inak ponukali mi nejake Megalight od General Electric, nepoznate ich niekto? su dobre?
ex: Chevrolet AVEO SE pearl black
ex: Espero 1.5 16V
ex: Espero 1.5 16V
bol si v mlynarcach u pazickeho? alebo este auto-čičo v ivanke.. tam by ich mohli mat...peter NR píše:tak ich zhanam po celej Nitre a nic... neviete niekto poradit kde ichgoror píše:jasnacka jedine H1 Osram silverstar +50percent svietivost navyse
cena do 200sk za par
zohnat? Inak ponukali mi nejake Megalight od General Electric, nepoznate ich niekto? su dobre?
SilverStary v BA
Pre ludi z BA podarilo sa mi kupit silverstary v karlovke Nabelkova 6
taka mala zasita predajna
cena 195Sk kus
je sakra rozdiel oproti tomu ako to svietilo predtym
cena 195Sk kus
Espero 1.5 DOHC 16ventil
Re: SilverStary v BA
cozee píše:Pre ludi z BA podarilo sa mi kupit silverstary v karlovke Nabelkova 6
cena 195Sk kus
u mna si to mohol mat paru za tu cenu:lol:
Espero 1,5 16v 74kw DOHC,tmavo modra met.,kridlo, folie, elektrony 7*15 Bravury 195/50R15 ET 27,
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
sportovy filter+vyfuk,chiptuning,podvozok gsi+kayaba
Moc sa to asi sem nehodi ale je to tiez o svetlach kuk tento link http://www.daewooclub.ro/forum/index.php?showtopic=4683