KROUPY+DAEWWO=ŠPATNÝ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
KROUPY+DAEWWO=ŠPATNÝ
Zdarec dlouho jsem se tady neukázal,ale moje zklamání (spíš nas.ání)po bouřce s kroupama 30.5 bylo veliký.Žádný auto na parkovišti nedopadlo tak hrozně jako moje nuba,mám tam tak 50 dolíků a některý docela hluboký,ostatní auta tak 10 malých a starý káry nic a přitom stačilo vyrobit nubu s plechem o 0,5mm tlustším a mohl sem mít stále pěkný auto Když se mi to podaří vyfotit tak to sem pošlu.A jak jste dopadly vy??
Nubira 2.0 16v rv.2000
- Reklama
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: KROUPY+DAEWWO=ŠPATNÝ
Bud pozdraven, kroupy je moje parketa, tak se zastavBoban píše:Zdarec dlouho jsem se tady neukázal,ale moje zklamání (spíš nas.ání)po bouřce s kroupama 30.5 bylo veliký.Žádný auto na parkovišti nedopadlo tak hrozně jako moje nuba,mám tam tak 50 dolíků a některý docela hluboký,ostatní auta tak 10 malých a starý káry nic a přitom stačilo vyrobit nubu s plechem o 0,5mm tlustším a mohl sem mít stále pěkný auto Když se mi to podaří vyfotit tak to sem pošlu.A jak jste dopadly vy??
To neposilej, to delame casto, tohle je hovno, jak sem vozi auta po kroupach z Francie, ci Svycarska, to jsou teprv jamy, to ma vymlaceny i skla a svetla, tohle je jen masaz , ale popravde, taky by me to nasralo
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Krtek
- Kontaktovat uživatele:
To je teda velká pravděpodobnost koupit auto po kroupách nebo nedej bože potkat je osobně jako tady kolegaAkri píše:jasne ze poskodis, to se musi potom lakovat]Rebro[ píše:A ako to vyrovnavas? Neposkodis pri tom i farbu?
ale mam za sebou tak 50 pripadu, takze profik
Jezdim:
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
Modrá Suzuki Vitara 2017 alias Vitoušek alias Mastodontek
ex
Zelenej Soptík - Daewoo Nubira 3 alias Lacetti sedan LPG
Manželky:
Modrej Žužlík - Chevrolet Matiz alias Spark 1.0 SE Elite.
http://www.krtkovo.estranky.cz
Bydlim - skoro Píbram
To jsem já, nějak mi to odhlásilo????? To jsem jako anonym taky mohl napsat nějakou pí*ovinu přes celou stránku co??? no ale nějak mi to nenapadloAnonymous píše:Akri, na kolik ta sranda i s lakem tak přijde, kámoš má takhle ťupkatýho Hyundaie Elantru???? Asi haubnu a střechu, ale ještě jsem to neviděl.
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
U nas to stoji asi tak 3-3500kč za kapotu a strecha je to to same, blatnik normal 2 tisice, tam to byva jen povrchu vetsinou, stoji to vic, protoze je to pracnejsi, ale mozna to je jeste stale min jak u vas normalne, to vis, my jsme na vychode cech jo a necekejte ze to bude naprosto rovne, po vetsich kroupach, je ten plech okolo toho dulku dost vylezlej, ale oko laika to asi nepozna, tak ci tak, je to na tmeleni celeho dilu, coz samo o sobe uz znaci, ze to neni dvakrat dobreRichard píše:To jsem já, nějak mi to odhlásilo????? To jsem jako anonym taky mohl napsat nějakou pí*ovinu přes celou stránku co??? no ale nějak mi to nenapadloAnonymous píše:Akri, na kolik ta sranda i s lakem tak přijde, kámoš má takhle ťupkatýho Hyundaie Elantru???? Asi haubnu a střechu, ale ještě jsem to neviděl.
Ale vsechno se da udelat
Ty blaaaho, tos to mel trosku zaplnit tim anonymnim prispevkem, stejne by si uz kazdej myslel, ze je to Glady
AKRI - (byl) Muž z Ria !
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
to jsem jeste nevidel zkus dat vic informaci, to je vic nez zajimave, mohl to nekdo videt po tom vyrovnani? neverim, ze to muze byt naprosto rovne a nevyjde to v globalu vic nez to lakovani?PavelZ píše:Uz to tu probehlo, ale nevim na kolik to vyjde, ze min v Praze je firma, ktera to "luxuje" bez naslednyho lakovani.Akri píše:jasne ze poskodis, to se musi potom lakovat]Rebro[ píše:A ako to vyrovnavas? Neposkodis pri tom i farbu?
ale mam za sebou tak 50 pripadu, takze profik
AKRI - (byl) Muž z Ria !
Dalo to trochu prace, ale nasel, nasel
http://www.fixandsave.com/cz/produkte.html
http://www.fixandsave.com/cz/produkte.html