Central, imobilizer atd... :o)
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
Central, imobilizer atd... :o)
Ahoj lidi, dlouho sem tu nebyl, ale to je jedno...
Mam dotaz pro odborniky pres elektriku v Nexii.
Mam na Nexii dalkove vladany central se zapinanim imobilizeru.
Kdyz zamknu nebo odemknu dvere tak mi bliknou varovky a aktivuje nebo deaktivuje se mi imobilizer. Kdyby se mi nekdo dostal do zamcenyho auta nebo se pokusil nastartovat (coz se mu nepovede...) tak se rozblikaj varovny svetla.
A ted muj dotaz (konecne) nekde musi bejt nejaky zarizeni ktery tohle vsechno ovlada a ja bych rad na vystup k varovkam pridal sirenu...
No proste takovej levnej alarm (kdo setri ma za 3
Kdyby nekdo vedel jak na to (kde bych tu vec nasel a jak to pripojit) , dejte mi prosim vedet.
Psal sem to dost na rychlo , tak snad se to da pochopit. Diky
A mrzi me ze sem nemohl dorazit do Milovic, nejakej KRET** mi naboril Nessi odrel mi naraznik a utrhnul SPZku a ujel.... Smrt vsem modrejm skodovkam
Mam dotaz pro odborniky pres elektriku v Nexii.
Mam na Nexii dalkove vladany central se zapinanim imobilizeru.
Kdyz zamknu nebo odemknu dvere tak mi bliknou varovky a aktivuje nebo deaktivuje se mi imobilizer. Kdyby se mi nekdo dostal do zamcenyho auta nebo se pokusil nastartovat (coz se mu nepovede...) tak se rozblikaj varovny svetla.
A ted muj dotaz (konecne) nekde musi bejt nejaky zarizeni ktery tohle vsechno ovlada a ja bych rad na vystup k varovkam pridal sirenu...
No proste takovej levnej alarm (kdo setri ma za 3
Kdyby nekdo vedel jak na to (kde bych tu vec nasel a jak to pripojit) , dejte mi prosim vedet.
Psal sem to dost na rychlo , tak snad se to da pochopit. Diky
A mrzi me ze sem nemohl dorazit do Milovic, nejakej KRET** mi naboril Nessi odrel mi naraznik a utrhnul SPZku a ujel.... Smrt vsem modrejm skodovkam
- Reklama
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Takze podla toho co pises mas iba central?Je zaujimave,ze ked niekto sa dostane dnu tak ti blikaju smerovky.Klasicky central to nerobi,pravdepodobne je to aj alarm alebo sa mylim?Pokial chces najst skrinku tak ju hladaj za poistkami alebo za odkladacou skrinkou.Ak ti blikaju smerovky po otvoreni auta,tak to pripoj na klakson cez rele(pozor klakson spina kostra).
TACUMA 1.6/16V LPG Magic3 , strieborna 92U , JVC KD-R801
- seky
- Kontaktovat uživatele:
A mozno je to klasicky alarm,ale namiesto sireny je napojeny klakson auta a to mozno nefunguje.Otec ma na espere alarm a ten je napojeny na klakson.Raz to robilo sarapatu,ze bol nejako bloknuty a blikali iba smerovky a klakson netrubil.Potom som to resetol a funguje to tak ako ma.
Aj to by mohlo byt...seky píše:A mozno je to klasicky alarm,ale namiesto sireny je napojeny klakson auta a to mozno nefunguje.Otec ma na espere alarm a ten je napojeny na klakson.Raz to robilo sarapatu,ze bol nejako bloknuty a blikali iba smerovky a klakson netrubil.Potom som to resetol a funguje to tak ako ma.
Jak si to resetoval????
- seky
- Kontaktovat uživatele:
Takze Dex-G ,ako vravis ,ze pri otvorenych dverach ti blikaju smerovky tak je to alarm.Pokial by neblikali tak je to iba ovladanie centralu.Vyraba to fi.Whells.Pod typovym oznacenim HC-777 vyraba alarm aj ovladanie centralu.Ovladanie centralu sa da rozsirit na alarm asi za 610,-Kc.Predava a montuje to firma www.el-axis.cz