Kontakty na majitele NUBIRY
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
Velké Meziříčí Nubira 1.6 1998 :-D Jurka
Velké Meziříčí Nubira 1.6 1998 Jurka moc pěkný autí
Naposledy upravil(a) glady dne stř kvě 11, 2005 22:49, celkem upraveno 1 x.
Kombi 2 CDX z roku 2000 v Chodově u KV, rudá, pěkná, ale nenažraná (10l/100km ve třech lidech s klimatizací na delších tratích a vytáčena do 4000 ot/min). Chystám se na diagnostiku, snad by jí mohlo stačit o litřík, dva méně. Nebo je to normální ?
>>Po výměně všech filtrů (hlavně výměna špatného a špatně zapojeného palivového filtru) a svíček šla spotřeba dolů - 8 až 8,5 l (podle klimy).
Dálku - cesta do Itálie přes Innsbruck - jsem měl dokonce za 7,5 l/100 km a to jsem se nějak nekrotil. Takže teď naprostá spokojenost.
Zjistil jsem, že motoru víc šmakuje BA95 než v TP zapsaný BA91, na ten má snahu za studena pocukávat, stejně pocukává na zřejmě nakvalitní benzín od některých benzínových pump, nejde o značku, ale o konkrétního provozovatele. Některým se proto raději vyhýbám.
>>Po výměně všech filtrů (hlavně výměna špatného a špatně zapojeného palivového filtru) a svíček šla spotřeba dolů - 8 až 8,5 l (podle klimy).
Dálku - cesta do Itálie přes Innsbruck - jsem měl dokonce za 7,5 l/100 km a to jsem se nějak nekrotil. Takže teď naprostá spokojenost.
Zjistil jsem, že motoru víc šmakuje BA95 než v TP zapsaný BA91, na ten má snahu za studena pocukávat, stejně pocukává na zřejmě nakvalitní benzín od některých benzínových pump, nejde o značku, ale o konkrétního provozovatele. Některým se proto raději vyhýbám.
Naposledy upravil(a) Jenda dne pon říj 03, 2005 23:19, celkem upraveno 2 x.
Daewoo Nubira kombi, 2.0 CDX, 2000, plná výbava