Nubira cuká 2
Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
- Reklama
A co na tom čerpadle uvidím? Je to složitý sundat nádrž? Ten Velfobin zkusím. Nedalo mi to a koupil jsem opět nový palivový filtr, protoze jeho vymenou vsechno zacalo. Byl originál Daewoo,ale co. Po výměně filtru, světe div se, to na dva dny přestalo , až dnes ráno, když jela mladá do práce, začala nejdříve na pár sekund svítit kontrolka CHECK, zhasnula a po pár sekundách to začalo mírně cukat Tušíte něco?
Mordy
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
No ja bych zajel do servisu a rekl jim ze potrebujes zmerit tlak cerpadla a tam by meli prijit na to co s tim. Jeste by jsi mohl pri zapnutem zapalovani, zkusit zmacknout ten ventilek na konzoli vstriku, jestli tam nemas nejakou bublinu. Ja uz jsem to psal v nejakym prispeku jinde, brachovi dosel benzin v Nexii a nejdriv mu to cukalo a pak to vubec nenastartoval.
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Pánové mám pro vás výsledek. Motor přestal cukat sám od sebe Asi se lekl servisu. Jenom jsem nabral benzin u OMV. Jeste jsem pro jistotu nalil do nadrze Velfobin a prostriknul kontkat na čerpadle (ten kontakt byla pěkná vyfikundace ) Jeste asi pred dvema dny problikla na par vetrin kontrolka CHECK, ale jinak je klid. Uvidím, na jak dlouho.
Mordy
Zdravím pánové. Tak je to tu zpátky (cukání). Zkusil jsem jen na zkoušku, protože byl pátek večer, zajet do autoriz. servisu Daewoo a pan servisák se projel a řekl mi, že to bude asi řídící jednotkou, která neví jestli má mít volnoběh nebo záběr motoru (zlobí to na hranici volnoběhu a malých otáček). Samozřejmě pojedu do servisu znovu, ale myslíte si, že by to mohla být pravda? (prý se s tím setkal u motoru opel 1,4l 16V) A případně jaké je nejlepší a pokud možná co nejlevnějšší řešení. Díky
Mordy
Zdravím vás. Tak aby to bylo s cukáním kompletní, sdělím vám jak to dopadlo v mém případě. Prvně se tomu v servisu smáli, že by to mohl být EGR, ale pak ho odpojili a je po cukání . Takže ho zaslepím a bude. Svícení kontrolky motoru zřejmě způsobuje lambda sonda, protože je podle měření úplně mimo a žere mi to 10l. Mám jeden dotaz. Mám si nechat namontovat originální Lambda sondu za 3400 se zárukou a s možností vrácení nebo si mám koupit nějaký univerzální typ a dát si to sám?? Co vy na to.
Mordy