tak jsem se rozhodl specielne pro Maremana!! ze predvedu jak vypada krasne nalakovane auto a ne ty jeho fleky

A taky predvadim exkluzivni "puklice"

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
musim te malinko zklamat, pac sem to jeste ani jednou nelestilKrtek píše:Počkat, to je realita ? To je tak nablejskaný, že to vypadá jako VT, hlavně ty puklice. Toš to gratuluju k leštěnce vozejčkáři
tak to vim naprosto presnemilosh píše:ty poklice ti pridaly aspon 20 koni, ne?
Já myslel leštěnka ajko že s tim radši ani nejezdíš a jenom to pulíruješ, co kdybyb se ti to náhodou vošahalo, že jo ?Akri píše:musim te malinko zklamat, pac sem to jeste ani jednou nelestilKrtek píše:Počkat, to je realita ? To je tak nablejskaný, že to vypadá jako VT, hlavně ty puklice. Toš to gratuluju k leštěnce vozejčkářiani nevoskoval
jen pred 2 lety nalakoval
![]()
jinak jar a houba, tot cele tajemstvi![]()
jezdim denne KrtkuKrtek píše:Já myslel leštěnka ajko že s tim radši ani nejezdíš a jenom to pulíruješ, co kdybyb se ti to náhodou vošahalo, že jo ?Akri píše:musim te malinko zklamat, pac sem to jeste ani jednou nelestilKrtek píše:Počkat, to je realita ? To je tak nablejskaný, že to vypadá jako VT, hlavně ty puklice. Toš to gratuluju k leštěnce vozejčkářiani nevoskoval
![]()
Tak to je ta barva nějaká samoleštící ne ? Ta by se mi hodila takyAkri píše:jezdim denne KrtkuKrtek píše:Já myslel leštěnka ajko že s tim radši ani nejezdíš a jenom to pulíruješ, co kdybyb se ti to náhodou vošahalo, že jo ?Akri píše: musim te malinko zklamat, pac sem to jeste ani jednou nelestilani nevoskoval
![]()
a parkuju na poli
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |