Zdravím,
chtěl bych se dotázat, jestli jste někdo neměnil origo litá kola za něco jiného.
Ideálně kdyby bylo možno s fotkou.
Nějak si to nedovedu představit v těch internetových kalkulačkách u prodejců kol a z pár fotek na Google...
Díky.
Kola (disky) na Evandu
Moderátor: Blue Lanos
Kola (disky) na Evandu
Daewoo Evanda 2.0
Chevrolet Lacetti 1.6
Chevrolet Kalos 1.4
Chevrolet Lacetti 1.6
Chevrolet Kalos 1.4
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kola (disky) na Evandu
Z klubu na fb
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Re: Kola (disky) na Evandu
Tak se mi nakonec podařilo dohnat originál 16". Designově jsou trochu lepší, jak ty 15".
Hledal jsem sice něco jiného, nicméně jsem to vzdal. Ty "super" rozměry disků, co jsou v TP se snad nevyráběly ani v době, kdy to auto bylo nové.
Celkově nevím, zda nenakoupit všechny díly "do foroty", protože to vypadá že za chvíli nebude co kupovat. A to jsem si chtěl E pár let ponechat...
Hledal jsem sice něco jiného, nicméně jsem to vzdal. Ty "super" rozměry disků, co jsou v TP se snad nevyráběly ani v době, kdy to auto bylo nové.
Celkově nevím, zda nenakoupit všechny díly "do foroty", protože to vypadá že za chvíli nebude co kupovat. A to jsem si chtěl E pár let ponechat...
Daewoo Evanda 2.0
Chevrolet Lacetti 1.6
Chevrolet Kalos 1.4
Chevrolet Lacetti 1.6
Chevrolet Kalos 1.4