Co mě dnes nepotěšilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: Co mě dnes nepotěšilo
Ráno spěchám do nemocnice, sednu do auta, otočím klíčkem... a nic, ani necvakne. Rychle běžím pro nabíječku, nakonec se mi povede za cca 15 minut nastartovat.
Po návratu z nemocnice chci baterku pořádně dobít, otevřu kapoty nahnu se k baterii a cítím intenzivní puch. Chvíli hledám, až úplně vpravo vzadu (z pohledu zepředu) je tam mezi kabely vmáčknutý menší pták. Bohužel už ve značném stádiu rozkladu, teče, je prolezlý červy... Po částech (už nedrží pohromadě) ho doluji ven, je to neskutečný puch v tom vedru, blbě se tam dá dostat. Následně prolévám konví s koňskou dávkou Sava na podlahy s intenzivní vůní, kašlu na to, jestli něco zkratuju, nedá se ten smrad vydržet. Následně prolévám čistou vodou, vytírám, smrdí to dál...
PS: To mám za to, že s autem moc nejezdím (dělám na home office), no asi před měsícem nic nenasvědčovalo tomu, že baterii dochází dech...
Po návratu z nemocnice chci baterku pořádně dobít, otevřu kapoty nahnu se k baterii a cítím intenzivní puch. Chvíli hledám, až úplně vpravo vzadu (z pohledu zepředu) je tam mezi kabely vmáčknutý menší pták. Bohužel už ve značném stádiu rozkladu, teče, je prolezlý červy... Po částech (už nedrží pohromadě) ho doluji ven, je to neskutečný puch v tom vedru, blbě se tam dá dostat. Následně prolévám konví s koňskou dávkou Sava na podlahy s intenzivní vůní, kašlu na to, jestli něco zkratuju, nedá se ten smrad vydržet. Následně prolévám čistou vodou, vytírám, smrdí to dál...
PS: To mám za to, že s autem moc nejezdím (dělám na home office), no asi před měsícem nic nenasvědčovalo tomu, že baterii dochází dech...
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
Jestliže nejezdíš tak je baterie do 14 dní mrtvá. Stačí si spočítat při odběru 50mA kdy je po ní.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
A to zas ne. Naposledy jsem preventivně nabíjel někdy v prosinci, auto teď stojí i 2-3 měsíce v kuse a nastartoval jsem ho zatím pokaždé (až na zhora popsaný den).
V sobotu jsem Legu vytáhl na chalupu a v neděli zpět (kvůli klimatizaci, v Cliu není a jsou teď hrozná vedra). Vše OK zase...
PS: V tomhle je (moje) Leganza dobrá (anebo mám štěstí na autobaterie):
24.01.2006 jsem Leganzu koupil s autobaterií Starline 55L Ah 12V (vydržela přes 7 let a kdo ví, jak tam byla předtím dlouho a v jakém stavu).
18.04.2013, když náhle zdechla a nešla už nabít (už v té době Lega jezdila málo, jako druhé auto), jsem ji vyměnil za autobaterii Varta Silver Dynamic D39 63Ah 12V a ta je tam dosud (tedy zatím přes 8 let).
V sobotu jsem Legu vytáhl na chalupu a v neděli zpět (kvůli klimatizaci, v Cliu není a jsou teď hrozná vedra). Vše OK zase...
PS: V tomhle je (moje) Leganza dobrá (anebo mám štěstí na autobaterie):
24.01.2006 jsem Leganzu koupil s autobaterií Starline 55L Ah 12V (vydržela přes 7 let a kdo ví, jak tam byla předtím dlouho a v jakém stavu).
18.04.2013, když náhle zdechla a nešla už nabít (už v té době Lega jezdila málo, jako druhé auto), jsem ji vyměnil za autobaterii Varta Silver Dynamic D39 63Ah 12V a ta je tam dosud (tedy zatím přes 8 let).
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
no leganza dokáže udržať baterku pri živote statočne dlho. ja som v mojej leganze menil baterku túto zimu po 13 rokoch! v papieroch mám dátum kúpy 2007.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Priatelia, smutná správa sa objavila na Facebooku od Palikxa.
Navždy nás opustil náš priateľ a kolega Serpico.
Úprimnú sústrasť celej rodine.
Navždy nás opustil náš priateľ a kolega Serpico.
Úprimnú sústrasť celej rodine.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Úprimnú sústrasť.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Scorpion.11
Upřímnou soustrast rodině.
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Uprimnu sustrasť rodine
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Smrt není zlá a patří k životu !!!
Rodině upřímnou soustrast !
No a Milanovi protože byl taxikářem v Praze tak věřím,že má určitě dobrej flek i nahoře !!!
Tak Milane ať ti jezdí a nezlobí ani tam nahoře !!!
Vl.
Rodině upřímnou soustrast !
No a Milanovi protože byl taxikářem v Praze tak věřím,že má určitě dobrej flek i nahoře !!!
Tak Milane ať ti jezdí a nezlobí ani tam nahoře !!!
Vl.
Mě zas nasral nějaký zmrd, co mě ukradl obě denní svícení s mlhovkama a zkurvil dráty
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- Scorpion.11
To je prasárna
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Pěkný den !
Tak to určitě nepotěší ale mam dotaz ? Ty nemáš v autě v autě /černou skříňku / kameru ?
Dnes jsou kamery s detektorem pohybu ,kdy se kamera zapne .Světla ti ukradnou ale ty budeš mít na kameře třeba známého člověka ,
kterého potkáváš třeba u vás v ulici.A když ne tak by mohla pomoc třeba i policie ?
No nic jinak co dodat ? Jsou to šmejdi ! V dnešní době to třeba i zkouší třeba i přes SMSku mě už několikrát přišla
že mam zaplatit třeba plyn ,kde se vydávají za mého dodavatele
No nic ještě jedsnou dobrý den a ať se se šmejdama potkáváme co nejmíň
a nenechat se napálit ! Tak ať nam jezdí a nezlobí
Vl.
Tak to určitě nepotěší ale mam dotaz ? Ty nemáš v autě v autě /černou skříňku / kameru ?
Dnes jsou kamery s detektorem pohybu ,kdy se kamera zapne .Světla ti ukradnou ale ty budeš mít na kameře třeba známého člověka ,
kterého potkáváš třeba u vás v ulici.A když ne tak by mohla pomoc třeba i policie ?
No nic jinak co dodat ? Jsou to šmejdi ! V dnešní době to třeba i zkouší třeba i přes SMSku mě už několikrát přišla
že mam zaplatit třeba plyn ,kde se vydávají za mého dodavatele
No nic ještě jedsnou dobrý den a ať se se šmejdama potkáváme co nejmíň
a nenechat se napálit ! Tak ať nam jezdí a nezlobí
Vl.
Pěkný den.
Já si před měsícem koupil tuto a dva kusy !Měl jsem jinou jen dopředu ale ta mi začala blbnout tak jsem koupil nové !
Jako dobrý a jen za 299 ks. plus pošta !
Tak ať nám jezdí a nezlobí !
Vl.
https://www.prodejdvd.cz/p/177938/kamer ... ard-xdr101
Já si před měsícem koupil tuto a dva kusy !Měl jsem jinou jen dopředu ale ta mi začala blbnout tak jsem koupil nové !
Jako dobrý a jen za 299 ks. plus pošta !
Tak ať nám jezdí a nezlobí !
Vl.
https://www.prodejdvd.cz/p/177938/kamer ... ard-xdr101
No Vlado to musi byt asi kvalitni obraz. Ja mam kameru Viofo A119 a ta ma obraz luxusni a dulezite je, ze jdou pak poznat i spz, coz u te tvoji nevim nevim...
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Hlavně by musela být imervere napájena. Což většina autozasuvek nepodporuje.
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat