sraz velky vreštov 2021
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
sraz velky vreštov 2021
zdravim v terminu 17-19zari se kona sraz kdo tam byl tak ví ubytovani v chatkach u nahonu ubytovani si kazdy zajistuje sam
ex Daewoo lanos ted traktor 1,9tdi některe jedince tu mam až tam oni ví proč Nasrat mě může jen inteligent....
- Reklama
Re: sraz velky vreštov 2021
ex Daewoo lanos ted traktor 1,9tdi některe jedince tu mam až tam oni ví proč Nasrat mě může jen inteligent....
Pěkný den vlastně večer !
Jako podle toho jaká bude situce . Jestli by se dalo dohromady pár lidí tak bych přijel ale jen v patek a sobotu bych asi odjel
protože doma bude asi nějaká sláva .No nevím až co doma žena a děti .
Jinak bych vás samozřejmě rád viděl !!!
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí !!!
V.
Jako podle toho jaká bude situce . Jestli by se dalo dohromady pár lidí tak bych přijel ale jen v patek a sobotu bych asi odjel
protože doma bude asi nějaká sláva .No nevím až co doma žena a děti .
Jinak bych vás samozřejmě rád viděl !!!
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí !!!
V.
zdravim asi vas nepotesim vcera jsem si zlomil na2krat ruku jsem po operaci a bohuzel sraz nedavam
Pěkný den !
A ten pěkný den Rebel i pro tebe !!! nemyslím to ironicky ale vždy si člověk musí říct "ještě ,že to nebylo horší !!!
Jinak přeji ať to dobře sroste a bez komplikací !!!
Vl.
A ten pěkný den Rebel i pro tebe !!! nemyslím to ironicky ale vždy si člověk musí říct "ještě ,že to nebylo horší !!!
Jinak přeji ať to dobře sroste a bez komplikací !!!
Vl.