Alvinov Veľrybák a jeho predchodcovia :D
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Alvinov Veľrybák , jeho predchodcovia a nástupca :D
V stredu uplynulo presne polroka od kedy som si Šándora odviezol z predajne, Najzad za tu dobu okolo 4800 km, bez problémov. Oproti kórejcom som objavil 2 nevýhody ,slabšie kúrenie, v chladnejšom počasí sa musí ten ventilátor stále točiť a pri tankovaní ,aj keď su dvietka nadrže na západku,podobne ano na Šunkovcovi, musí sa viečko nadrže otvoriť len pomocou kľúča,takže ak mi niekto sedí v aute, musím mu zrušiť rádio. Inak samé plusy, oproti Veľrybáku, pružnejší a živší motor,lepšie sprevodovanie, 50 sa dá isť v pohode na 4-ke, podstate väčší "kufor"
Kvali ta niektorých materialov je zas umerna nižšej cene oproti konkurencii, ako že z vnútorných kobercov lezú chlpy, ani lak nepatrí medzi tie najkvalitnejšie.
Ale inak plná spokojnosť,odporučil by som Dacana každému zaujemcovi
Kvali ta niektorých materialov je zas umerna nižšej cene oproti konkurencii, ako že z vnútorných kobercov lezú chlpy, ani lak nepatrí medzi tie najkvalitnejšie.
Ale inak plná spokojnosť,odporučil by som Dacana každému zaujemcovi
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- Reklama
- Scorpion.11
Re: Alvinov Veľrybák a jeho predchodcovia :D
Tak Alvím ,ať slouží ku radosti a spokojenosti
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
ďakujem, Jirko, hádam nám Olšovec vyjde t.r. v májovom termíne, uvidíme sa
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Dnes náhodné stretnutie 2 generácií Dacanov
Evoluce
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Tak to už sa len tak nevidí. Z tej starej nezostalo nič, ani to logo. Ale som rád že Ti Šándor behá ako má.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Som veľmi spokojný, vyše 7 000km bez jediného problému, v podstaze dennodenne jazdim.
Svtych starych sa tie logá kradli vo velkom kedysi, a ta 1310, vyzerá, že sa používa bežne na dovoz ci prevoz vecí, nie je predmetom zberatelskej zaluby. Prišla zrejme na opravu do dielničky, vo dvore, ako mám byt a nedalo. Mi nevyfotit ich spoločné, generačný rozdiel 30 rokov, ak beriem podla r.v.,ak podla vzniku tak o 10 viac.
Svtych starych sa tie logá kradli vo velkom kedysi, a ta 1310, vyzerá, že sa používa bežne na dovoz ci prevoz vecí, nie je predmetom zberatelskej zaluby. Prišla zrejme na opravu do dielničky, vo dvore, ako mám byt a nedalo. Mi nevyfotit ich spoločné, generačný rozdiel 30 rokov, ak beriem podla r.v.,ak podla vzniku tak o 10 viac.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Šándor prvý raz v našich veľhorach, zhodou okolností aj prvá dovolenka na Veľybakubola v Tatrách
Super, tak si to voľno užite.
EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Už teraz mám iný itinerár,ako mnohi členova, na zrazik prídem tu v BA a okolí ako sme mali 5.1. rád Vas zas uvidím, ktorí o to stoja , ale už predazovať ŠPZ za zrazovu nebudem, dal som si vyrobiť Novu,dekoračnu. Už keď mám bratislavsku značku , nepotrebujem deklarovať, že nie som dochadzajuci CP-čka čo ich obera o pracu a parkovacie miesto, to hlavne v keď som byval v Zrkadlovom háji, tam moja vtedajšia značka NR niektorým klala oči ,ale už sa otvorene hlasim k môjmu najmilovanejšiemu kraju,kde planujem dožiť sklonok života, presne opačne ako Vojta "Častusta", on zo severu na juh, ja opak z juhu na sever, ako starkí už nebyvali v Kokave nad Rimavicou, môj naj kraj sa stal Liptov, keď som mal 13 rokov a ani 2 tabuľky,ako som mal do 3.7.2021 už mať nechcem