Dobry den chcem sa opytat kde presne sa nachadza spinac spiatockovych svetiel. je k nemu pristup z hora alebo zo spodu auta. Ide o to ze nesvieti mi jedno cuvacie svetlo najprv som si myslel ze to bude ziarovka lenze ked som rozobral svetlo zistil som ze ziarovka je dobra aj tak som ju skusil vymenit a nepomohlo svetlo stale nesvietilo pozrel som poistky a tie su tiez dobre takze ostavaju uz len dve moznosti bud to bude kablik alebo spinac. A este jedna otazka pri zadnych svetlach v zadu v kufry je niaky konektor alebo priamo z hlavneho zvazku idu obimky na ziarovky?
Auto mam Daewoo Kalos rv. 2003 1.4 16V
Spinac spiatockovych svetiel pozicia
Moderátor: Blue Lanos
-
- Reklama
Re: Spinac spiatockovych svetiel pozicia
2 x Kalos 210 000 km a 330 000 km. Mám dva kalosy a u obou mi svítí jen jedno zpátečkový světlo a to pravý, protože v levým světle je na stejným místě mlhovka. takže se nediv, že ti svítí taky jen jedna.
-
aha dobre dakujem za info uz som si myslel ze mam niaky vaznejsi problem
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
ja som mal na lanose modifikované zadné smerovky. pri zaradení spiatočky svietili na bielo spolu so spiatočkovým svetlom.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea