Pěkný den !
Zítra 14 by Vojta měl 70 !!! Byl jsem jen o něco starší a tak si myslím, že jsme si rozuměli.Psali jsme si tak určitě jednou měsíčně a někdy i víc. No a za těch deset let co jsme se znali jich mám požehnaně . Nemazal jsem je a mám je v archivu. Toto je část jednoho mejlu a na videu je poznat jeho povaha která dávala lidi dohromady !!!
Čest jeho památce !
Ahoj Vláďo,
to jsem moc rád, že jsi se ozval. Tyhle akce, jako jsou hody, to je paráda. My už třetí rok jen tak pasivně - to víš, zdraví. Posílám Ti odkaz na Fašaňk v Ježově. Tady se asi deset let nic nedělo, až jsme přišli my (a hlavně já s harmonikou), tak se opět začalo s Fašaňkem. Bylo to parádní. Mě tam asi poznáš, ale Jarku těžko. Tři roky jsem to táhl s harmonikou sám a zadarmo. Říkal jsem (a říkám pořád), že pro kamarády a pro obec hraju zadarmo. Pak se tam přidali další dva - jeden s trumpetou a druhý s bubínkem (prý abych si taky odpočinul. A chtěli prachy. Tak jsem s tím seknul, ať si to hrají sami.
Tady se ty tradice pořád dodržují, je to paráda. Když jsme sem přišli, byla tady fantastická mladá generace 15-20 let. Teď je to slabší.
Pokud pojedeš do těch Luhačovic, rádi Tě uvidíme. Hned si to napíšu do kalendáře. Pokud bys náhodou autem nejel, dáš vědět a my se přijedeme za Tebou podívat do Luhačovic (když zdraví dovolí).
Těch pár měsíců uteče jako voda a pokecáme na živo.
Měj se a pozdravuj doma.
Jarka taky zdraví.
Vojta
https://www.youtube.com/watch?v=rkcp6CoD4_A