Predne svetla
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Predne svetla
ahojte, riešili ste už niekto popraskane predne svetla, pouziva žiarovky H4 osram night breaker unlimited...dakujem za odpovede
- Reklama
Re: Predne svetla
Ja tam dal Philips WhiteVision 12342WHVSM a svítí to o dost lépe v noci.
Co se tyče prasklin. Mám na jednom sětle menší místo prasklin, ale tam usuzuji, že to světlo schytalo kamenem.
Ty to máš celkem rovnoměrně všude. Nepoužils na to nějakou chémii? (ostřikovač na světla nemáme tak ten bych vyloučil, ale třeba rozmrazovač v zimě, atd....)
Co se tyče prasklin. Mám na jednom sětle menší místo prasklin, ale tam usuzuji, že to světlo schytalo kamenem.
Ty to máš celkem rovnoměrně všude. Nepoužils na to nějakou chémii? (ostřikovač na světla nemáme tak ten bych vyloučil, ale třeba rozmrazovač v zimě, atd....)
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
Taky pouzivam roky Osram NightBr. a zadny problem... Jen jsem tu malou zarovicku vymenil za teplou bilou LED at neni tak vyrazne zluta jak u tebe
Orlando 1.8 Benzin
musim sa priznať že cez zimu som ten tozmrazovač striekal na svetla ked poriadne mrzlo...velka chyba ako vidím
mal som tam ledky, ale dal som tam obycajne tento rok, inak ta osram H4 mi vydržala skoro 3 roky
mal som tam ledky, ale dal som tam obycajne tento rok, inak ta osram H4 mi vydržala skoro 3 roky
Nevim jak je to s tou teplotou u LEDek, ale velky rozdíl teplot to může taky pomoct k prasklinám
Nubira SE 1,4 16V
Orlando 1,8
Orlando 1,8
Nooo ja to mám podobné, aj bez tých Osramiek... cez STK to prešlo...
Chevrolet Orlando LT benzín, olympic white
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
EAGLE SQUADRON
Portal-Orlando-Forum.de ( premium Mitglied )
Presne tak, na plastovy kryt svetlometu sa nesmu aplikovať žiadné chemické látky ako kvapalina do ostrekovačov, dokonca ani vosk /leštidlo/ pri ošetrovaní karoserie,
potom plast popraská....
potom plast popraská....
- Scorpion.11
Nejsi trošku paranoik To abych světla zalepil a nepoužíval
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
ledky neherju vobec , v zme trochu problem ze nerozmrazia svetlo
Chevrolet Orlando 2.0 VDCI 96 Kw strieborna metaliza
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Chevrolet Orlando Club EAGLE SQUADRON
este jedna Thalia 2009 v garazi
po novom mamina ma ceed 2018
Scorpion.11 paranoik nie som čaka ma dlha cesta na dovolenku tak nepotrebuje ziadne problemy......
vyriešil som to takto zatial...ale neviem kolko tam vydži ta folia, lebo sa tam robia bublinky male pod nou, tak tam dam obycajnu priesvitnu foliu
vyriešil som to takto zatial...ale neviem kolko tam vydži ta folia, lebo sa tam robia bublinky male pod nou, tak tam dam obycajnu priesvitnu foliu