Ahoj, chtěl bych se zeptat, jestli je nějaký problém zhotovit nový náhradní klíč DAEWOO s imobilizérem a dálkovým ovládáním, když mám původní originální funkční klíč a nový originální "polotovar" tohoto klíče?
Můžu s tím zajít do místního klíčového centra, kde toto nabízí ("autoklíče – obyčejné, čipované (pevné čipy, plovoucí), čipované klíče s autem i bez auta") a holedbají se referencemi mj. od České Pošty, Policie ČR, Armády ČR apod. nebo musím do značkové servisu, který dnes ale už nejspíš nikde v okolí nenajdu?
Jedná se mi o oblast Královéhradecka, děkuji předem za tipy a informace.
Nový klíč s čipem a dálkovým ovládáním
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
Nový klíč s čipem a dálkovým ovládáním
• EX: Daewoo Leganza 2.0 CDX (12/2002) • černá metalíza • 16V 93kW (T20SED)
• Renault Clio III Grandtour 1.2 (07/2010) • červená • 16V 55kW (D4FD7)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
• Renault Megane III Grandtour 1.6 (08/2015) • hnědá metalíza • 16V 81kW (K4MR8)
- Reklama
Re: Nový klíč s čipem a dálkovým ovládáním
Ak rozumeiem - mas obal, a tycku - ktoru chces dat vyfrezovat podla predlohy, z predlohy vybrat creva a dat do "obalu " ?
Mne sa urazil kluc s autom a nechcel komunikovat - v autorizovanom servise mi to spravili za 27 € . Fan Car - byvaly predajca chevroletov v BA .. skus pozriet byvalych predajcov chevroletu vo svojom okoli a zavolaj tam (: . V BA maju velmi ochotny personal.
Daj vediet ako si dopadol.
Mne sa urazil kluc s autom a nechcel komunikovat - v autorizovanom servise mi to spravili za 27 € . Fan Car - byvaly predajca chevroletov v BA .. skus pozriet byvalych predajcov chevroletu vo svojom okoli a zavolaj tam (: . V BA maju velmi ochotny personal.
Daj vediet ako si dopadol.
Chevrolet Cruze 1.6 91 KW 2011
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
Ještě jsem nedopadl (čekám na doručení klíče), ale není to tak, jak píšeš - ten nový klíč má i střeva (prázdná samozřejmě) a ptal jsem se právě na obtíže s přehráním jejich obsahu z toho starého, co mám (někde jsem četl, že prosté naklonování obsahu někdy může zlobit apod.).
dufam ze mas ustretovy servis, tak ako ja v BA. tzn. ak vadu neopravia, nediagnostikuju - navsteva je zadarmo.
Skus to obdobne s klucom u svojich servisakov. (: Platit iba za 100% pracu.
Skus to obdobne s klucom u svojich servisakov. (: Platit iba za 100% pracu.
Chevrolet Cruze 1.6 91 KW 2011
Tak jsem začal v jednom místním Klíčovem centru, kde toto dělají (a dělali mi už klíč a zámky na Fordu).
Klíč mi sice vyřezali, ale co se týče čipu, tak buďto jim šlo nastartovat starým klíčem nebo novým, oba zároveň se po 2 hodinách nepovedlo (akorát mi vyflákali baterku).
Neví náhodou někdo znalý, jestli lze vůbec mít 2 klíče s imobilizérem zároveň k jednomu autu? Nebo kde je problém?
Klíč mi sice vyřezali, ale co se týče čipu, tak buďto jim šlo nastartovat starým klíčem nebo novým, oba zároveň se po 2 hodinách nepovedlo (akorát mi vyflákali baterku).
Neví náhodou někdo znalý, jestli lze vůbec mít 2 klíče s imobilizérem zároveň k jednomu autu? Nebo kde je problém?
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
musi. oba kľúče majú v sebe "čipešek" (vypadá to ako kus magnetu) bez ktorého auto buď s kľučom nenaštartuješ alebo naštartuješ na 5 sekúnd (opel vectra napríklad). snímač imobilizeru je priamo pod krytom s nápisom O I II III . ďalšie riešenie je proste vybrať z kľúča ten čip a prilepiť ho k snímaču sekundovým a mať po starostiach (kým ti auto niekto neukradne čo sa pri Daewoo nestáva takmer vôbec).
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Jak jsem psal, problém je, že nastartovat s imobilizérem jde buďto s jedním nebo druhým, ne s oběma naráz (tj. aby fungovaly oba), jak bych chtěl. Chlap byl připojenej na OBD v autě...
Tak už mám 3 plně (a společně) funkční klíče k mému autu (všechny s imobilizérem, 2 s dálkovým ovládáním).
Nakonec jsem byl v Autosalonu Dědek v Náchodě a tam mi na počkání do pár minut nakódovali oba klíče, které nebyly spárované s autem (a vyšlo to navíc pro oba klíče levněji, než by mě to stálo za jeden klíč u těch patlalů v zámečnictví).
Příjemným bonusem u toho nového s dálkou (který je jinak identický s tím, co jsem měl a používal) je, že dálka na něm funguje minimálně na 15 metrů, kdežto u toho původního to vždy bylo a je maximálně 1 metr od auta.
Přitom do obou klíčů jsem teď ve stejný moment dal stejnou novou baterii (zn. Panasonic jako byla původní) a jak jsem napsal, oba jsou vizuálně identické (model RK-700EU)!
@LordMMX: Čip stejného tvaru mám v náhradním klíči ke Cliu (je starší než Leganza), v novějším klíči (jak pro Clio, tak pro mou Leganzu) to takhle jednoduše už nefunguje (a ani se tam ten čip nevejde). Rozhodně je k tomu potřeba originální Daewoo diagnostika na spárování.
Nakonec jsem byl v Autosalonu Dědek v Náchodě a tam mi na počkání do pár minut nakódovali oba klíče, které nebyly spárované s autem (a vyšlo to navíc pro oba klíče levněji, než by mě to stálo za jeden klíč u těch patlalů v zámečnictví).
Příjemným bonusem u toho nového s dálkou (který je jinak identický s tím, co jsem měl a používal) je, že dálka na něm funguje minimálně na 15 metrů, kdežto u toho původního to vždy bylo a je maximálně 1 metr od auta.
Přitom do obou klíčů jsem teď ve stejný moment dal stejnou novou baterii (zn. Panasonic jako byla původní) a jak jsem napsal, oba jsou vizuálně identické (model RK-700EU)!
@LordMMX: Čip stejného tvaru mám v náhradním klíči ke Cliu (je starší než Leganza), v novějším klíči (jak pro Clio, tak pro mou Leganzu) to takhle jednoduše už nefunguje (a ani se tam ten čip nevejde). Rozhodně je k tomu potřeba originální Daewoo diagnostika na spárování.