Vybrace volantu při brzdeni
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Vybrace volantu při brzdeni
Určitě mam to v plánu tento týden
- Reklama
Měl jsem to na Kalosu a pokaždé vyvážení kol
nejdúležitější je ráno se probudit
Ahojte mne trase volantom od 95km/h do 115-120km/h, kedysi mi to robilo už od 75km/h ale to boli zle vyvážené kolesá. Menil som už aj ložisko cez víkend budem meniť tyčky stabilizátoru. Neviete čím to môže byť? Na geometrii auto nebolo od kedy sa kúpilo a rozmýšlam že už konečne skočím. Aj keď som tento rok dával nové gumy a sú opotrebované rovnomerne.
vyvážení gum, nic jinýho, zajeď to převážit jinam než jezdíš.
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
bol som v 3 rôznych servisoch a stál som pri vyvažovačke, vyvážené sú dobre. Elektróny sú od výroby.
Riesil som to teraz na Octavii.Dopadlo to ze mam vymenene vsetko na prednaj naprave.nFko píše:bol som v 3 rôznych servisoch a stál som pri vyvažovačke, vyvážené sú dobre. Elektróny sú od výroby.
Musis najst dobreho mechanika aby nasiel chybu.Mne to prestalo po vymene silenblokoch
na ramenach.
2.0 VCDI LT+ 2013
Už rok to řeším a nic vyměnil jsem kulové čepy,čepy řízení i silenbloky ramen,kotouče vyměněny a změřeny,sbíhavost taky v pořádku tak už nevím co by to mělo být.Ted navíc mi něco při brzdění nebo akceleraci hlasitě bouchne jakoby na pravé straně u kola tak nevím jestli to s tím souvisí
To buchanie mi tiez robilo.Boli to klby poloosi.Moze ti to robit aj tie vybracie.Pozri poloosi.Ja somMartin26 píše:Už rok to řeším a nic vyměnil jsem kulové čepy,čepy řízení i silenbloky ramen,kotouče vyměněny a změřeny,sbíhavost taky v pořádku tak už nevím co by to mělo být.Ted navíc mi něco při brzdění nebo akceleraci hlasitě bouchne jakoby na pravé straně u kola tak nevím jestli to s tím souvisí
menil komplet cele lebo boli o 20€ drahsie ako len samotne klby.Mechanik by zobral viac za vymenu
klbov.
2.0 VCDI LT+ 2013