Zlomené klapky na kúrení
Moderátor: Blue Lanos
- matejmartinka33
Zlomené klapky na kúrení
Dobrý deň, vie tu niekto poradiť kde sa dajú objednať klapky na kúrení...alebo proste treba objednat len celé kúrenie:( dakujem za odpoved
- Reklama
Re: Zlomené klapky na kúrení
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
zdravim
prave mam problem na CRUZe s tym ze polovica kurenia nefunguje (fuka len studeny vzduch) - podla toho co na fore citam to vyzera najskor na zlomenu klapku :/ ... ta sranka carmax - je overena?? lebo ked si ju rozkliknem...vyzera to veeelmi pofideerne, dokonca nevidim ziadnu moznost vyhladavania produktov / eshop.... nic... ? alebo viete poradit aj iny web - na kupu klapky>? dik moc
vopred dik
Miso, Kosice
prave mam problem na CRUZe s tym ze polovica kurenia nefunguje (fuka len studeny vzduch) - podla toho co na fore citam to vyzera najskor na zlomenu klapku :/ ... ta sranka carmax - je overena?? lebo ked si ju rozkliknem...vyzera to veeelmi pofideerne, dokonca nevidim ziadnu moznost vyhladavania produktov / eshop.... nic... ? alebo viete poradit aj iny web - na kupu klapky>? dik moc
vopred dik
Miso, Kosice
Chevy Cruze 2012 / 1.6
mas 100% overene ze je to zlomena klapka? Na uk fore som nasiel ze robi sarapatu aj 0 poloha klapiek.. Skus odpojit baterku na 12 hodinm, alebo vybrat poistku kurenia... mne to sice nepomohlo ale viem co prezivas
btw. ja mam "problem " taky, ze aj ked je vzduch nastaveny na najchladnejsiu teplotu , tak fuka teplejsi ako je teplota okolia... + plast vedla vodicovej pravej nohy je vyhraty na dobrych 50 °C. .. Udajne je to "vlastnost" cruzov... okrem tejto "vady" nedam na Cheviho dopustit..
btw. ja mam "problem " taky, ze aj ked je vzduch nastaveny na najchladnejsiu teplotu , tak fuka teplejsi ako je teplota okolia... + plast vedla vodicovej pravej nohy je vyhraty na dobrych 50 °C. .. Udajne je to "vlastnost" cruzov... okrem tejto "vady" nedam na Cheviho dopustit..
Chevrolet Cruze 1.6 91 KW 2011
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
EX Chevrolet lacetti SW 1.6 LPG BRC 2006
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
ahoj mišo,
Carmax je overený a spoľahlivý dodávateľ, väčšina stálych členov klubu od carmaxu odoberá, lebo asi ako poslední na slovensku majú veci, čo sa už prakticky nedajú zohnať.
eshop majú hooodne zastaralý ale: http://www.carmax.sk/e-shop/Default.aspx tu je .
prípadne skús www.czdrafel.cz
Carmax je overený a spoľahlivý dodávateľ, väčšina stálych členov klubu od carmaxu odoberá, lebo asi ako poslední na slovensku majú veci, čo sa už prakticky nedajú zohnať.
eshop majú hooodne zastaralý ale: http://www.carmax.sk/e-shop/Default.aspx tu je .
prípadne skús www.czdrafel.cz
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
-
Ahojte, dnes mi niečo puklo v palubovke. Najskôr praskla klapka. Od vtedy mi nekúri ľavá strana. Viete mi povedať resp. preposlať nejaký odkaz ako sa rozoberá palubovka? Nemám chuť do dávať robiť do servisu.
Teraz ide zima, a s tými klapkami to bude len horšie ...
Preto NEPREPINAJTE smer prudenia vzduchu ZA STUDENA !!! Vtedy je najväčšia pravdepodobnosť,že sa tá klapka zlomí...
Preto NEPREPINAJTE smer prudenia vzduchu ZA STUDENA !!! Vtedy je najväčšia pravdepodobnosť,že sa tá klapka zlomí...
Perfekcionizmus je choroba /nemoc/ trvanie na perfekcionizme ničí všetky medziĺudské vzťahy !
NIE je reálné zlepšovať niečo z 96% na 98% , prináša to zo sebou abslolutne zbytočne vynaložené usilie a kopec zbytočných problémov !!!
NIE je reálné zlepšovať niečo z 96% na 98% , prináša to zo sebou abslolutne zbytočne vynaložené usilie a kopec zbytočných problémov !!!
-
Ani nehovor. Vcera som pozeral nejake videa, jak sa da dostat k tym klapkam tak pristup je riadne na ..... nemenil si to niekto sam?