divný zvuk
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
divný zvuk
Niečo mi rezonuje, drnčí alebo ako to mám nazvať v motore, pravdepodobne od prevodovky alebo niekde z vnútra kapoty. Robí to pri rozbiehaní a na trojke a mierne na päťke vtedy keď uberám plyn. Čo to môže byť.
- Reklama
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já mám jiný problém. Mě to dělá na volnoběh. Stojím chvilku nic a pak tam chvilku něco rezonuje jakoby dva plechy o sebe pak zas chvilku nic.... a tak pořád dokola. Prolézl jsem to kolem dokola a nic co by bylo volné jsem nenašel. Nemůže to být nějaké ložisko?
dřív: NEXIA 1.5 8V, GLE, LPG-BRC
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
dnes Citroen Xsara Picasso 2.0 HDi
Nexia = srdeční záležitost
- JRD McLAREN
- Kontaktovat uživatele:
Zkus ochraný plech výfuk. svodů... ten to občas dělává, pozor při povolování (zapečené srouby je dobré nahřát ale nechci nic špatně poradit- kdybys to urval- radši dej to do servisu at zkurví oni ), pokud to bude ono!cubafire píše:Tak to já mám jiný problém. Mě to dělá na volnoběh. Stojím chvilku nic a pak tam chvilku něco rezonuje jakoby dva plechy o sebe pak zas chvilku nic.... a tak pořád dokola. Prolézl jsem to kolem dokola a nic co by bylo volné jsem nenašel. Nemůže to být nějaké ložisko?
kluci presne tak.ale ja je vetsinou nemenim dam tam pod to jen podložku a ono to ztuhne a je to dobrý.(myslim ten mechanismus na prevodovce.)
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Skoda Fabia 1,9tdi-pd 74kw
Simson s 51
SKODA GARDE pro radost(zatim jen starost-shanim marne dily)
SKODA 105 S abych se nenudil
Simson s 51
HM to robi espero mne a neviem si pomoct..
No mne to obi espero a ide mi to max na nervy !phalanx píše:Moze to byt aj taka blbost ako ulozenie rychlostnej paky (take umele hmoty ) , aspon to sa nam stalo v espere
Uz som skusal strcit plastovy stahovak do toho plastoveho guloveho klbu na riadiacej pake ale moc to nepomohlo..
mohli by ste mi odfotit alebo blizsie opisat co treba urobit aby mi to prestalo drncat... najhorsie je to na 3ke.... ale aj na 5ke je to zle.. na 1ke neviem.. na tej ked dam 5500 tak ma nejake drncanie neserie.. ale na 3ke casto brzdim tak to je na hovno... prsiiiiim
Espero 1.5DOHC LPG, elektrony, tazne 155tis km
kluci tak sem to dokazal.fotka je v galerii v NUBIRE.jsou tam sipky jak asi zhruba postupovat.po smeru modrých se vkladaj podložky.Tak to zkuste.https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=668
Skoda Octavia combi 1,9tdi upravena na 81KW
Simson s 51
Simson s 51