Dodatečná montáž posilovače řízení
Moderátor: Blue Lanos
Dodatečná montáž posilovače řízení
Dobrý den, chci se zeptat, zda by někdo nevěděl jestli je vůbec reálné domontovat celé servo. S Lanosem jsem totiž spokojen, ale výbava je podivná, motor 1.5 8V a klimatizace, zřejmě si 1. majitel navolil výbavu, ale tak nějak zapomněl na servo. Více než tvrdé řízení mi vadí počet otáček, auta s kterými jezdím a mají servo, tak mají do každé strany tak 1,5 otáčky, ale u Lanose to snad musí být 3.. Otočím volant o 360° a kola jsou otočené jen pramálo a to mě vadí (nemám žádnou vůli), při parkování a nebo jízdě ve městě je manevrovatelnost velice špatná, samozřejmě jsem si už zvykl, akorát vždycky když jedu s jiným autem se servem vždycky zapláču jak moc by to bylo fajn. K dokonalosti už chybí jen to servo. Kamarád mě teď říkal, že si na Felicii hází servo z jiné Felicie a prý to nebude až takový problém, proto se na to ptám, mám možnost mít celý posilovač z Lanose 1.6 za hubičku.. Dalo by se to nějak vyřešit a změnit počet otáček volantu? Samozřejmě mi nejčastěji lidé radí ,,Prodej to a kup se servem, nemá to cenu", ale nesouhlasím, pro mě to cenu má.. V autě mám snad skoro všechno vyměněné a celkově mi stačí, je v dobrém stavu a vyhovuje mi, jen to servo Díky za každý nápad nebo podělení o zkušenosti, děkuji..
- Reklama
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
Re: Dodatečná montáž posilovače řízení
možné to je, pasuje aj z nexie 1.5 8V. stačí mať komplet riadenie , nádržku, potrubie a čerpadlo. z 1.6 16V ale pasovať nebude čerpadlo.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Treba k tomu prisposobene naradie,lebo na montaž toho posilovača,je tam fakt malo miesta
alebo vybrat von motor..
uvidíš,že budeš nadavať pri tom... a o oškretých rukach ani nehovorím..
Z toho dovodu Ti radia aby si to nechal tak...
alebo vybrat von motor..
uvidíš,že budeš nadavať pri tom... a o oškretých rukach ani nehovorím..
Z toho dovodu Ti radia aby si to nechal tak...
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
pokiaľ má lanos úplne bez výbavy, tak to zas tak ťažké nie je. najhoršie bude nacpať čerpadlo tam kam patrí, s trpezlivosťou to ale ide... zvyšok je ďaleko ľahší čo sa prístupu týka
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)