zdravim, nevíte někdo kde sehnat tohle decentní křídlo? díky
kdyžtak sry za OT, ale nikde sem tu ho tu nenašel
https://i.ytimg.com/vi/XHuSZbMH2DQ/maxresdefault.jpg
zadní spoiler-křídlo
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: zadní spoiler-křídlo
Hoj.
já ho mám. kupoval jsem ho na ebay i v barvě cena kolem 3000,- zadávej: chevrolet cruze trunk spoiler
já ho mám. kupoval jsem ho na ebay i v barvě cena kolem 3000,- zadávej: chevrolet cruze trunk spoiler
Chevy Cruze 1.8 LTZ sedan, modrá Moroccan
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
Daewoo Nexia 1.5 8V GLE ,,Nessie,, - Forever in my Heart + Daewoo Nexia 1.5 16V GLX
- Scorpion.11
Pokud se nepletu, tak kdysi dával jako první křídlo na Cruze Tom, takže určitě se k tomu vyjádří
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
Tomovi to davali v car for you orig wttc kridlo. Bylo asi za 8000 a znicili mu viko kufru tak mu davali i to
To malé jsem měl taky, teď mám tohle .
Chevy V.I.P. Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
taky cool
Franta to popsal přesně, já kupoval origo a pěkně jsem na to doplatil.
Jinak ho koupíš i tedy v ČR v pohodě, někde jsem na nej minule natrefil.
Vyhledávač ti určitě něco vyhodí.
Jinak Pájo to nové křídlo, taky moc hezké
Jinak ho koupíš i tedy v ČR v pohodě, někde jsem na nej minule natrefil.
Vyhledávač ti určitě něco vyhodí.
Jinak Pájo to nové křídlo, taky moc hezké
Carthell Prg
Jen tak trochu OT, ale musím se zeptat - špiní se ta záď stejně jako bez křídla?
Myslím to tak, že když účel spoileru je urychlovat proudící vzduch, tak jestli je po instalaci křídla auto čistší?
Myslím to tak, že když účel spoileru je urychlovat proudící vzduch, tak jestli je po instalaci křídla auto čistší?