Moderátoři: Blue Lanos, koniQ
Děkuji mnohokrát za radu, podívám se (zatím jsem měnil pouze nad SPZ a tam ty konektory byly poměrně začernalé a v okrajích se lehce drolili ale zatím nic hrozného) to jsem ani nevěděl že lze vyměnit i za jiný materiál. Jinak co se žárovek týče tak spíše souhlasíte s kolegou a jít do těch Osramů Nightbrakeru? Jinak ano našel jsem toto vlákno v historii, avšak smysl tématu se ubíral trochu jiným směrem, proto jsem volil založit nové.mzprx píše:Nemas ich otocene o 180° ? Ano, skutocne sa to da, mne to raz otocili v servise...
Nezhoreli ti plastove konektory ? Na Lacetti sa to stava, treba ich vymenit za keramicke.
Tie ziarovky s namodralym svetlom svietia este horsie ako obycajne a denne svietenie ich znici behom par tyzdnov. Nema zmysel ich tam davat. Silnejsie ziarovky s vyssim prikonom by uskvarili svetla, ziarovky so standardnym prikonom, ale s vyssou farebnou teplotou (viac modrej zlozky) to dosahuju na ukor zivotnosti.
A navyse, tato tema tu uz je, treba hladat.
Děkuji za odpověďRichard píše:nedávej tam nějaký "pseudo xenonový" žárovky, pokud chceš vidět, dej tam osvědčený Osram Nightbreaker plus a budeš spokojen, čím bělejší světlo tím blbějc vidíš za mokra !
Hlavně potkávačky musej svítit na min, 75 m ve směru krajnice ještě dál, pokud ti to svítí jinak a míň je něco špatně - otočená žárovka, nesprávně nasazená žárovka, úplně blbě seřízený světlo.....
Ty H7 se fakt daj do paraboly nacpat v jakýkoli poloze a i když nejsem motoristický analfabet nacpal jsem jednu H7 do Mondea taky blbě.... takže "nic není nemožné"
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |