Elektrické ovládání oken - AVEO
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Re: Elektrické ovládání oken - AVEO
Skus si to a zistíš že len pár sekund a potom už nie.
Škoda Roomster TSI
- Reklama
funguje to tak ze pokial neotvorim dvere da sa to ale po otvoteni dveri sa vsetko vypne svetla okna vsetko svieti len kontrolka na palubovke a vnutorne osvetlenie
ex 1x lada 2105 1,3...teraz 1,2 72k silver, komfort,
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
SS ,MOMO Corse,continental,WM sport,Sony,Sal,Hertz,
cutsprings
Ahoj,já když vytáhnu klíček ze zapalování a neotevřu dveře tak je zavřu ty okínka ale jakmile otevřeš dvěře a klíček není v zapalování tak to už nejde,takže čidlo nebo něco takovéhle ho je ve dveříchladinek píše: mosin nevím jak jsem to udělal ale někdy mi ty okna jdou zatáhnout i po vydělání klíčku a někdy ne.Myslím si že je to tím jak vytáhnu klíček ze spínačky,nevím jestli jsem ho třeba nevytáhl ve špatné poloze.Někdy mi to jde někdy nee. A klidně se ptej od toho je forum my z tebe taky něco určitě vyptáme
Škoda 120
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
Škoda Felicia LPG
Renault Thalia 1,2 16V 2009
Chevrolet Spark
Chevrolet Aveo 1,2 16V,2009 (člen AVEO FANCLUBU)
Mitsubishi Lancer X SportBack 1.8 MiVec Invite
Carthell Prg
ahoj, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s tím, že mě nejdou vytáhnout ani zatáhnout obě okna vzadu, pojistka je dobrá, měřil sem napětí a naměřil sem jen hodnoty měnící se mezi 1-11 volty, nevíte někdo čím by to mohlo být způsobené, jestli je na okna nějaké relátko nebo něco, které spíná chod oken? díky za rady
Chevrolet Aveo sedan LT+ 1.4 74 kW ECO-TEC 2011
Ten gong je úplne logický, upozorňuje na to aby si neodišiel od odomknutého auta a kľúč nenechal v zapaľovaníjari píše:co mě vadí je ten debilní gogn zvuk, který doprovází otevřené dneře, jako bych to neviděl, nebo kontrolka je na palubovce, tak na co ta ,,znělka,, a naopak aby udělali rádio, aby se dalo spoštět bez klíčku v zaalování to ne...
Spousty věcí mají soudruzi s koree nedořešené
Aby Ti rádio išlo aj bez kľúča, stačí jednoduchá úprava v kabeláži - trvalé napájanie premostiť na rádiu so spínaným a výstup spínaného napájania nezapájať nikde.
Čo sa týka zatvárania okien bez kľúča, funguje to do 15 sekúnd po vybratí alebo kým sa neotvoria vodičove dvere. Stačilo by prečítať návod
Aveo T250 sedan, 1.2 53kW