Ulozenie rezervy
Moderátor: Blue Lanos
-
Ulozenie rezervy
Zdravim Vas, pred nedavnom som kupil cruza sw. Auto bolo dovezene z Viedne. Chlapec ktory mal to auto pouzival dojazdove koleso, ale auto ma kufor upraveny na dofukovaciu sadu, cize rezervu ma len tak v kufri polozenu. Dost mi to vadi a chcel by som ju dat tam kam patri. Neviete mi poradit kde zozeniem ulozenie do kufra na rezervu. Dakujem
- Reklama
Re: Ulozenie rezervy
ahoj, napíš do carmaxu, tu sú aj odkazy. Oni tam majú takéto plastové vane a pošlú ti ju. Ja som ju tiež odtial kupoval a výmenu spravíš v pohode aj sám. V autorizovanom servise by si za to zobrali veľa. Vaňa ma vyšla niečo vyše 100 EUR a tú druhú si môžeš nechať pre prípad, že by si to chcel znovu vymeniť späť.Tebepoviem píše:Zdravim Vas, pred nedavnom som kupil cruza sw. Auto bolo dovezene z Viedne. Chlapec ktory mal to auto pouzival dojazdove koleso, ale auto ma kufor upraveny na dofukovaciu sadu, cize rezervu ma len tak v kufri polozenu. Dost mi to vadi a chcel by som ju dat tam kam patri. Neviete mi poradit kde zozeniem ulozenie do kufra na rezervu. Dakujem
Chevrolet Cruze SW 1,8 LT+, black carbon
-
Re: Ulozenie rezervy
Dakujem uz som tam aj hned napisal