Scorpion.11 píše:Nojono Boris je šikovný a rychlí , to já mám prozatím na půl hotové, takže včera jsem udělal vnitřek auta a v pátek pak už jen umýt a naleštit chromy
Ja to do piatku budem mať špimavé a to neviem či to toľko kilometrov zvládne
ale aj napriek tomu sa teším
No a takáto prietrž bola dnes ráno
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Takže rozhodnuto. Na Olšovec přijedeme "jenom" Evčiným Sparkem
Neměl jsem dost času na to abych všechny díly na Aveu spasoval a nastříkal alespoň plničem.
Jen takové menší info a to, že Restaurace Partyzánka bude mít v pátek už otevřeno od 15:30 hodin, takže kdo přijede dřív a bude chtít se něčeho napít, nebo i něco na jídlo nebude teda problém a hlavně teda rodiče s dětmi se nemusí časově přizpůsobovat a zajít si na večeři dříve kvůli capartům
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
Sláva, aspoň zas 1 Šunkovec istý na zraze. Už len nostalgicky spomínam, na r.2009, keď nás tam bolo toľko
Přílohy
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Konečně mám čas napsat. Počasí sleduji už týden. Snad to vyjde, ale i kdyby ne, tak to nevadí. Už dvakrát jsem skoro chtěl napsat, že nepřijedu. V úterý jsem měl auto pod kudlou. Jelo mi to na 3 válce. Opraveno, měnili mi takovou tu lištu, co se dává na svíčky. Ranec peněz, ach jo. Dneska jsem natřel třmeny brzd a nalepil nové reflexní proužky na kola. Čistil klimu, měnil filtr a lepil na zadní víko kufru nový spoiler. Foto nedám, je to překvapení. Jsem zvědavej, co na to řeknete. Zítra jedu do Brna. Až se vrátím, tak ještě vyčistím interier a umeju auto. Už se těším a doufám, že nás bude hodně. Je to prostě takovej rituál.
ChevyV.I.P.Cruze 1.6 LS Plus Edice 100, 91kw, černá Carbon Flash, přímé sání SIMOTA Racing Sports, Červený interier
Už jsem doma od včerejška, původně jsem jel pro cigarety, ale otočil jsem směr domů, mám antibiotika, nebylo mě dobře . Sraz sokojenost Bylo tam hodně krasavců
Přílohy
Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke