Mne už spojka nepochybne spieva labutiu pieseň, smrteľnú ranu do tyla,jej zasadila moja dcéra,ktorá si GETZ asi mýli z ŠL11,kde sa bežne pohýňalo na dvojke

,ale kiež by sa nič horšie nestalo, to sa dalo čakať, trošku som aj k jej predčasnej smrti prispel ja, keď bol Veľrybákom 2x ťahaný môj niekdajši šunkovec,mám cca 105 tis. km a už pri akcelerácii na vyšších stupňoch ručička otáčkomera poskakuje ako kedysi indikátor nahrávania na starom kotúčaku Tesla B45.
Objednal som novú a vezmem su príklady z Pehu z Manína 2011, odložím ju pod posteľ, a vymením až na jeseň, verím,že s touto ešte dojdem na Piesočnu,chcem to dať vymeniť až potom. Tu máme jedeho (čo mi robil tie dvere, on si dá na všetkom neskutočne zaležať, tak asi to zverím jemu, radšej pomalšie ale 100 %, nechcem to dať niekde,kde tie autá robia ako na bežiacom páse,výmena spojky nie je ako výmena remeňa. Myslím,že aj tu musí motor von,ako kedysi na Trabante, či Wartburgu,neštudoval som to,niektoré vozy to zvládnu len vytiahnutim samotnej prevodovky. Zlatý Wartburg, tam po 165 000 km, pri výmene motora,, spojkové ložisko bolo už síce na šrot,ale na samotnú spojku mechanik povedal, .."no doobre keď chcete my vám ju vymeníme,ale ona by vám ešte kľudne vydržala 30 000 km"
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L