nálepka CZ
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: nálepka CZ
V cesku nebo na slovensku se na tebe nalepi pri predjizdeni jako buzerant.Tady je to pokutovano a to dost casto,(cizinci) a jsou za to i punkty.Jestli jedu po dalnici 130km/h (pulka tacha) to je 65m.To same je v meste.
Chevrolet Malibu LTZ 2.4 AT..06.2013 EX - Chevrolet Evanda CDX Sport03.2006
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Toto by malo byť aj u nás,ale niekde je dokonaca možné,nie pokuta,ale pár dní basy,za tkú bezohľadnú jazdu,trebars od 2 do 14 dni basy natvrdo, majú to v niektorých anglofónnych krajinách.ale nevieme presne kde ešte,určite viem,že v niektorých amerických štátoch.
to by sa zišlo u nás aby si pán podnikateľ či poslanec rozmyslel vytláčat off roadou z cesty ženu s 2 deťmi na povedzme Corse,či Pande,alebo aj Matesovi len aby bol o 3 minuty skôr v Blave či vo svojej firme
to by sa zišlo u nás aby si pán podnikateľ či poslanec rozmyslel vytláčat off roadou z cesty ženu s 2 deťmi na povedzme Corse,či Pande,alebo aj Matesovi len aby bol o 3 minuty skôr v Blave či vo svojej firme
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
Tak jsem se v pořádku vrátil a nic z toho co jsem měl nebylo potřeba. Polici jsem na silnici nikde ani nezahlédnul. Jezdí se tam pořád o dost ohleduplněji než u nás. Ovšem, jak přejedou hranice, část z nich je jako utržená z řetězu. Myšky, předjíždění za každou cenu a na nejblbějším místě, v hustém dešti nesvítí atd.. Přesně jako někteří z našich řidičů, možná je to nakažlivý. To by ale bylo na jinou debatu.
Ještě jednou dík všem za rady
Ještě jednou dík všem za rady
Kia Rio 1.25 CVVT COOL
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Nubira hatchback 1.6 16v - důvěrně zvaná Cecilka † 29.9.2016
Ahoj, jaké máš cestovní pojištění? Já hledám nejvýhodnější, ale nechce se mi hledat v každé společnosti: /Vlasta píše:Všecho mám, lékárničky dvě stejně tak i vesty. Jen mi není jasná ta vzdalenost od protijedouciho auta, to slyším poprvé.