ahojte všichni.
mám problém s matesem. před nedávnem mi začalo něco drnčet, je to takoví kovoví zvuk jako by třískly o sebe dva plechy nebo tak něco. dělá to jen při puštění plynového pedálu ale nejvíce to dělá když se pedál jen lechtá aby auto udržovalo rychlost, auto cukne a je slyšet ten plechoví zvuk. při řazení to nedělá, při sešlápnutí spojky taky nic. dělá to opravdu jen za jízdy nejhorší je to třeba v koloně, když člověk musí přidávat a brzdit. poslední dobou to začínám slýchávat i při startování takové drnčení jakoby plechu . nevíte někdo co by to mohlo být nebo na co se zaměřit, co zkontrolovat. díky za rady
plechoví zvuk
Moderátor: Blue Lanos
- Reklama
Re: plechoví zvuk
Tak mě napadá výfuk. Jestli nemáte prasklé některé z těch gumových ok co ho drží a výfuk se pak dotýká třeba kasle nebo plechu co je kolem trubky výfuku(ten chrání karoserii před teplem). Je to jen nápad...
Chevrolet Spark r.v.2011 / 1.0i / 50kW
doslova skripanie kov o kov pri pomalych otckach ze ? a ked pridas plyn takto zmizne
stacilo napnut klinovy remen a bol pokoj
stacilo napnut klinovy remen a bol pokoj
spíš bych to viděl na ten výfuk, dle tahu se pohybuje motor dopředu a dozadu, u většiny aut ten pohyb kompenzuje vlnovec, někdy je takový kloubový spoj s jištěním pružinami s takovým těsnícím kroužkem a v připadě jeho opotřebení při pohybu motoru vznikají skřípavé zvuky (např. Felicie to má , jestli mates nevím)
Hyundai IX55, V6 3,0 CRDI, automat, 4x4, Yamaha Majesty 125
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
bylo: Nubira wagon 2.0 CDX 1998 , Pontiac Le Mans (americkej Racer),
Mitsubishi Space Vagon, Favorit, Moskvič 2140, Moskvič 403, Skůtr ČZ 175 typ.502
Matiz má vlnovec...
Matýsek z roku 99", odjeto 160 tkm, zrecyklováno :-(
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
Land Rover Discovery 3 2.7 - vé šestka v dechtu :-)
2x Land Rover Freelander Td4
Fábia HTP
-
Možná to může být krycí plech brzdových kotoučů