Potřeboval bych poradit - odešel motor v Tacumě A16DMS 77kw (1.6). Už se jednou dělal generálka a zkrátka ten motor to po 50tis km zase nezvládnul a už ho ani nehodlám otevírat - možná hlava, možná mázlej píst, ale za autem je oblak že není vidět. Nicméně, přímo z Tacumy není nikde nic k mání ani na Ebay, neřešil tu někdo nějakou náhradu toho motoru? Údajně by se dal kanibalizovat motor z Astry zatím jsem kod nenašel a přestrojit ho. Neřešil někdo? Případně motor z Nubiry má taky označení A16DMS ale má nižší výkon, je blok a hlava stejná a použitelná?
Případně, nemáte někdo v garáži rezervní motor A16DMS na prodej?
A16DMS 77kw (1.6) - náhrada za tento motor?
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, lomngi
- Reklama
Re: A16DMS 77kw (1.6) - náhrada za tento motor?
Ahoj,
já mám nubiru (1998) s motorem A16DMS 16V 78kW, takže teoreticky to můžou být podobný motory.
já mám nubiru (1998) s motorem A16DMS 16V 78kW, takže teoreticky to můžou být podobný motory.
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
super a prodáš mi ho?
aaaaaaaa .... neeeeeeeeee
Teď když už je konečně vymazlená???
Teď když už je konečně vymazlená???
Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Ahoj,
ať nezakládám nové téma...
Nevíte zda-li je shodné uchycení motoru + napojení na převodovku atd. s motory Opelu obdobných ročníků(cca roky 98-2005)?
Kdyby se nááhodou stalo, že nadcházející oprava Tacumy by nebyla zrovna cenově "friendly", tak jestli se spíš nevyplatí tam nehodit motor z Opela, kterých je relativně dostatek..
ať nezakládám nové téma...
Nevíte zda-li je shodné uchycení motoru + napojení na převodovku atd. s motory Opelu obdobných ročníků(cca roky 98-2005)?
Kdyby se nááhodou stalo, že nadcházející oprava Tacumy by nebyla zrovna cenově "friendly", tak jestli se spíš nevyplatí tam nehodit motor z Opela, kterých je relativně dostatek..
Daewoo Tacuma r. 2000/1,8 - 72 KW, LPG BRC