ten koupis v kazdem PC krame, zalezi jestli je to firewire nebo USB a stoji kolem stovkyOlda píše:Jo, pohodový sraz až na ty spálená ramena od slunce
TO Marek HK: Nemáš náhodou doma DV kabel ke kameře na propojení s pc? Už jsem navštívil 3 známé s kamerou a nikdo ho nemá , hodil bych sem to ludkovo video...
NEXIA SRAZ - Milovice jaro 2005 - hodnocení + fotky
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Reklama
Videa klidne vysmazte na CD/DVD a poslete me, hodim je na web na nexiaclub
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Nejsem majitel kamery proto se mi do toho nechce nic investovat, jen to potřebuju stáhnout...Brainman píše:ten koupis v kazdem PC krame, zalezi jestli je to firewire nebo USB a stoji kolem stovkyOlda píše:Jo, pohodový sraz až na ty spálená ramena od slunce
TO Marek HK: Nemáš náhodou doma DV kabel ke kameře na propojení s pc? Už jsem navštívil 3 známé s kamerou a nikdo ho nemá , hodil bych sem to ludkovo video...
Re: sraz
Ivan to je vyzvaRom@n - Kadett píše:Ahoj Ivane,určitě máš radost, že jsi o desetinu rychlejší než já , ale protože jsi prohlásil, že mám veterána, tak se v září těš, budeš koukat tomu veteránovi na výfuk Pomsta bude sladká, a k tomu žhavení lebky zvané budík .
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Ivco,kde su Tvoje fotky?Ivan píše:FOTOGALERIE od Miloshe:
http://www.nexiaclub.com/srazy/14_5_05- ... /index.htm
Já svoje fotky a videa přidám dnes večer!
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Tak alespoň mrkněte dole na stránce na výsledky sprintů. Kdybych jel v kategorii do 1600, tak bych to vyhrál. Ale co nadělám, na podzim budu muset porazit i Taira s Kadettem 1.8
http://www.kadett.cz/informace/srazy/sr ... 4Milovice/
http://www.kadett.cz/informace/srazy/sr ... 4Milovice/
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project
-
- Kontaktovat uživatele:
Ajaj - čas přes 20 . Ale bylo to do kopce, kdyby byla rovinka, tak by to byla jiná. Škoda, že jsem jel sám.
|\/| /\ '|' | '/.
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
byl to - ročník 1998 / 0.8i / přes 136.000 km / přímé sání, 15" alukola, snížení o 30mm, palubní počítač, otáčkoměr, sportovní interiér, folie, svody, laďáček a další capiny
- verusamira
- Kontaktovat uživatele:
- Ivan
- Kontaktovat uživatele:
Re: sraz
Rom@ane, sám nevěříš tomu, že mě porazíšRom@n - Kadett píše:Ahoj Ivane,určitě máš radost, že jsi o desetinu rychlejší než já , ale protože jsi prohlásil, že mám veterána, tak se v září těš, budeš koukat tomu veteránovi na výfuk Pomsta bude sladká, a k tomu žhavení lebky zvané budík .
Daewoo [deu] = velký přítel
Nexia² project