superLoobo píše:Koukám že jak vás nechám chvíli bez dozoru, tak vymejšlíte kravinyOndras píše:Během odjezdu se ještě Tomáš pokoušel vytáhnout svého Matize za zadní podběh na střechu hangáru
Abych taky přispěl svou troškou do mlýna, tak přikládámm foto jak Ondras s Tomášem šli na sprit. Jistě tušíte kdo vyhrál
Nejlepší byl ale Tomáš před sprintem: "To je hrozný jak všichni hrabou, to já nebudu, přece si nebudu ničit gumy" Při startu to hvízdalo o sto šest a když se Tomáš vrátil tak to komentoval slovy: "No jo, když já jsem chytl křeč do nohy"
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=510
Další fotka je (skoro) z ptačí perspektivy, neboli z bývalé řídící věže. Všechno jak na dlani, ale Matizové jsou zrovna v oslabení
https://www.chevroletclub.cz/album_pic.php?pic_id=511
Milovice 14.5.05 - jak bylo na sraze
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
Konečně jsem se sem dostal Klucí , pěkný fotky , škoda , že to na tom hangáru tak hrabalo , příště beru řetězy
Ondro , ty oranž žárovky už mám - zlatej Bojhaus.
Už aby byl zase sraz !!!!! A chce to s ubytováním a to by bylo , ale nesmí chybět Řezník s klobáskama , ještě jednou díky asi se stanu tvým odběratelem
Už aby byl zase sraz !!!!! A chce to s ubytováním a to by bylo , ale nesmí chybět Řezník s klobáskama , ještě jednou díky asi se stanu tvým odběratelem
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
K zarovkam, ja jsem Tome sehnal chromium, par za 40 Kc a zadni do blinkru , take chromium, za 99 KcTomáš píše:Konečně jsem se sem dostal Klucí , pěkný fotky , škoda , že to na tom hangáru tak hrabalo , příště beru řetězy
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
- Brainman
- Kontaktovat uživatele:
Problem je ze prase=pivo+auto ( +policajti)+jizda = jsi bez ridicaku. Ne byla tam fakt takova pohoda, nikdo se s nikym nehadal. My to prase vzdycky s tchanem delame spolu a pak se jen koukame jak se ostatni oblizujou a jsou spokojeny. To je lepsi nez srazTomáš píše:Jo , tyhle stály 39, taky dvě , ale značku nevím ...
Jaký bylo prase , že jsi se ani neukázal ? Hlavně , že máš takovýho bráchu , ale kus čuníka by se taky dal zbaštit............
Renault Scenic RXi 2.0 IDE 16V 104kW Daewoo Matiz I CD LPG
Je videt, ze nejsi vlastnik nexie, pac bys mluvil jinakBrainman píše:My to prase vzdycky s tchanem delame spolu a pak se jen koukame jak se ostatni oblizujou a jsou spokojeny. To je lepsi nez sraz
nejlepsi je se nazrat na srazu nexii/daewoo a ani tchana jsme tam nepotrebovali
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Lepší než sraz to nemůže být , mě zmizel asi 1 mm na gumách , pokrosil jsem po hangáru no a o bráchových klobáskách ti vyprávět nemusím ... ( myslím tvýho bráchu samozřejmě) , takže to prase už by tam byl vlastně nadstandart , ale kdybys přivez i soudek , tak bych tam snad i přespal.Brainman píše:[Problem je ze prase=pivo+auto ( +policajti)+jizda = jsi bez ridicaku. Ne byla tam fakt takova pohoda, nikdo se s nikym nehadal. My to prase vzdycky s tchanem delame spolu a pak se jen koukame jak se ostatni oblizujou a jsou spokojeny. To je lepsi nez sraz
MATIZ SE 0.8 r.v. 2000 modrá metla a NUBIRA Wagon SX 1.6 , 16V r.v. 1998 červená, příležitostně s bílým bydlíkem N126e
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
[quote="Ondras"]Jak jsem to viděl já:
Jelikož to mám daleko, tak jsem vstávání naplánoval na 5 hodin, což se minulo účinkem a z Ostravy jsme vyjížděli asi ve čtvrt na 7. Proto jsem to musel trošičku popohnat, čemuž mi pomáhala plná nádrž Shell V-Power Racing 100 .
Provoz byl mírný, takže před devátou jsem byl v Hradci, kde byl předsraz borců z okolí. Asi hodinu jsem čekali na Rada Hološku, který po dlouhé cestě z pod Tater musel vydatně posnídat.
Dakujem Ondrasovi,Marekovi aj vsetkym kolegom,ktori nas v Hradci cakali takmer 2 hodiny pred Carrefourom. Museli sme menit peniaze,ranajkovali sme,pouzili toaletu. 530 km je dost,museli sme oddychnut.
Jelikož to mám daleko, tak jsem vstávání naplánoval na 5 hodin, což se minulo účinkem a z Ostravy jsme vyjížděli asi ve čtvrt na 7. Proto jsem to musel trošičku popohnat, čemuž mi pomáhala plná nádrž Shell V-Power Racing 100 .
Provoz byl mírný, takže před devátou jsem byl v Hradci, kde byl předsraz borců z okolí. Asi hodinu jsem čekali na Rada Hološku, který po dlouhé cestě z pod Tater musel vydatně posnídat.
Dakujem Ondrasovi,Marekovi aj vsetkym kolegom,ktori nas v Hradci cakali takmer 2 hodiny pred Carrefourom. Museli sme menit peniaze,ranajkovali sme,pouzili toaletu. 530 km je dost,museli sme oddychnut.