Najbližší zraz
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
Najbližší zraz
Na najbližšom zraze sa vidíme.Tak pozor!!!P A U L Í N K A
Daewoo LEGANZA CDX 2.0L,r.v.1997(2002 SR),modrá metalíza,kožený interiér,aut.clima,hlinikove disky, Na úprave sa stále pracuje
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
Daewoo NEXIA,1.5 8V,r.v.98 ,zelenošedá metalíza(exla K.O.vrakovište)
,KAWASAKI 650 er6f.
- Reklama
- Scorpion.11
Re: Najbližší zraz
Ta teda vyrostla
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
klasicky,po Novom roku tu v BA,ale dovtedy doba dlhá, neurobíme niečo skôr ? Povedzme v novembri,len ešte nemám rozpis zmien
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- dusan orban
Alvine navrhni,som za
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Espero 1.5 16V lpg (opustilo nas!
Orby
Orby
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Keď budem mať novembrový rozpis služieb, hodím nejaký konkrétny termín.
DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti 2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Sobota 21.11., klasika o 14.00 by mohla byť ?
- dusan orban
ANO
Tacuma 1.6 16V lpg leganza 2.0 lpg Nubira vagon 1.6 lpg
Orby
Orby
Pěkný den.
I když je venku "babí léto" tak si myslím, že do měsíce to začne! Já už začal dolívat do ostřikovačů zimní náplň.
Takže o co jde. No o zimu !!! Přišla mi pozvánka s Mostu ale to je daleko u nás mám nejblíž Autodrom Sosnová a už mám zaškrtnuto 21,10 . Jak to říkal starý ruský generál: "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti !" Ale jde o to, že třeba někdo ví o nějakém pěkném placu kde by se za dobrých zimních podmínek nechal uděl i tréninkový sraz !!!
Víte když jsem měl ještě Espace /Renault/ tak jsem byl taky ve spolku a dělali se i zimní srazy například 2,1,2003 přišla SMS, že zítra je sraz v Hořovicích na letišti !!! Venku tenkrát asi -15 no a já to měl asi 150km ale jel jsem!
Víte jak jsme se vyblbli !!! Smyky ale i různé soutěže jako třeba do kruhu a zrychlovat a kdo vydržel nejdéle než dostal smyk a podobně. Takže námět je a co vy na to ?
Dávám sem jak Most tak Sosnovou a to letiště. Určitě je to na více místech ale kdyby někdo věděl o nějakém dobrém placu ?!?
Tak ať nám jezdí a nezlobí i v zimně !!!
Vl.
https://www.autodrom-most.cz/
http://www.autodrom.cz/cs/
https://www.letistehorovice.cz/#utm_sou ... .cz-480703
I když je venku "babí léto" tak si myslím, že do měsíce to začne! Já už začal dolívat do ostřikovačů zimní náplň.
Takže o co jde. No o zimu !!! Přišla mi pozvánka s Mostu ale to je daleko u nás mám nejblíž Autodrom Sosnová a už mám zaškrtnuto 21,10 . Jak to říkal starý ruský generál: "Těžko na cvičišti, lehko na bojišti !" Ale jde o to, že třeba někdo ví o nějakém pěkném placu kde by se za dobrých zimních podmínek nechal uděl i tréninkový sraz !!!
Víte když jsem měl ještě Espace /Renault/ tak jsem byl taky ve spolku a dělali se i zimní srazy například 2,1,2003 přišla SMS, že zítra je sraz v Hořovicích na letišti !!! Venku tenkrát asi -15 no a já to měl asi 150km ale jel jsem!
Víte jak jsme se vyblbli !!! Smyky ale i různé soutěže jako třeba do kruhu a zrychlovat a kdo vydržel nejdéle než dostal smyk a podobně. Takže námět je a co vy na to ?
Dávám sem jak Most tak Sosnovou a to letiště. Určitě je to na více místech ale kdyby někdo věděl o nějakém dobrém placu ?!?
Tak ať nám jezdí a nezlobí i v zimně !!!
Vl.
https://www.autodrom-most.cz/
http://www.autodrom.cz/cs/
https://www.letistehorovice.cz/#utm_sou ... .cz-480703
Pěkný den.
Tak dnes jsem byl zas v Sosnové no a dobrý .Jedna ženská tam říkala ,že už je asi po šestý a dokonce, že byla i v Mostě .Tak jsem se ptal instruktora a on potvrdil, že je možný přihlásit se kdekoli v republice.
Jinak jsou už i nějaké fotky na faceboku.
Tak ať nám jezdí a nezlobí !
Vl.
https://www.jedusdobou.cz/
Tak dnes jsem byl zas v Sosnové no a dobrý .Jedna ženská tam říkala ,že už je asi po šestý a dokonce, že byla i v Mostě .Tak jsem se ptal instruktora a on potvrdil, že je možný přihlásit se kdekoli v republice.
Jinak jsou už i nějaké fotky na faceboku.
Tak ať nám jezdí a nezlobí !
Vl.
https://www.jedusdobou.cz/
Byl jsem 2x v Mostě, zkušenost dobrá, ale to by člověk musel jezdit co měsíc aby to mělo efekt na 100%.
SLEDUJ MŮJ CHEVROLET-OPEL YOUTUBE KANÁL ať ti neutečou nová videa, která budou letos pravidelně vycházet
Pěkný den.
No Miloši ,že bych tě poslech ? Píšeš, že by to chtělo víckrát .Přišla mě opět pozvánka tak co bych nejel i když žena říká ať se na to vykašlu .
No uvidíme
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí .Asi pojedu ty smyky to je paráda A dostanu i oběd ale dostaneme zase kuřecí řízek a já drůbež moc nemusím
Dobrý den,
dovoluji si Vás oslovit s nabídkou možnosti zopakovat si kurz bezpečné jízdy v rámci projektu JEDU S DOBOU.
Jeden z posledních termínů v letošním roce je dne 25. října 2019. Kurz máme v obou termínech od 8:00 do 14:00 a od 13:00 do 19 hodin.
Pokud se vám minulý kurz líbil, zaregistrujte se, nebo zavolejte (774 553 313) přijeďte znovu a přivezte s sebou přátele a rodinné příslušníky, kteří splňují věkovou podmínku
dovršených 65 let.
Přeji hezký den a těším se na setkání.
--
Mgr. Petr Zelinka
+420 774 553 313
zelinka@autodrom.cz
No Miloši ,že bych tě poslech ? Píšeš, že by to chtělo víckrát .Přišla mě opět pozvánka tak co bych nejel i když žena říká ať se na to vykašlu .
No uvidíme
Hlavně ať nám jezdí a nezlobí .Asi pojedu ty smyky to je paráda A dostanu i oběd ale dostaneme zase kuřecí řízek a já drůbež moc nemusím
Dobrý den,
dovoluji si Vás oslovit s nabídkou možnosti zopakovat si kurz bezpečné jízdy v rámci projektu JEDU S DOBOU.
Jeden z posledních termínů v letošním roce je dne 25. října 2019. Kurz máme v obou termínech od 8:00 do 14:00 a od 13:00 do 19 hodin.
Pokud se vám minulý kurz líbil, zaregistrujte se, nebo zavolejte (774 553 313) přijeďte znovu a přivezte s sebou přátele a rodinné příslušníky, kteří splňují věkovou podmínku
dovršených 65 let.
Přeji hezký den a těším se na setkání.
--
Mgr. Petr Zelinka
+420 774 553 313
zelinka@autodrom.cz
- LordMMX
- Kontaktovat uživatele:
21.11 hovoríte? že by som vyvenčil evandu Areum už bude búvať v garáži v tej dobe, cez zimu na cesty nepôjde.
Daewoo Lacetti Premiere 2011 (Cruze)
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
Daewoo Leganza "Areum" CDX 2.0, central + alarm, el. okna, digi klima, dualbag, ABS/TCS
Daewoo nie je len značka... je to životný štýl !! :)
ex: Leganza, 2x Evanda, Lanos, Corsa, Nexia, Espero, Marea
21.11.2015 už to asi nestihneš....
Ale kdyby měl někdo čas v Pondělí 28.10, kolem 15:00 v Brně, třeba v Olympii, pojedem okolo.
Ale kdyby měl někdo čas v Pondělí 28.10, kolem 15:00 v Brně, třeba v Olympii, pojedem okolo.
Hyundai Bayon 1.2DPi 58kW - 2024
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)
Bylo:
Captiva 2,2VCDi LTZ 135kW - 2012 (4x4 - 7míst)
Chevrolet Aveo 1,4 74kW - 2010
Hyundai Santamo 2,0i 102kW - 1999 (4x4 - 7míst)