díky

, naštěstí se i na různých bazarech dá sehnat dost věcí za dobrý peníze. Nyní brousím a tmelím nějaké zrezlé místa, problém bude asi s barvou, do které se určitě netrefim

, jelikož pár dílů z karoserie bylo kdysi měněno kvůli havárce a má tak na každém místě trochu jiný odstín. Přední nárazník asi budu měnit komplet. Jsou dvě možnosti, buď koupit z auta na ND nebo to zbrousit a nahodit si barvu a lak sám. Ale jelikož jsem v této barvě sem zatím nesehnal, tak sem se rozhlížel po stříbrným nebo černým a nabídli mi neporušenej za pár stovek. Takže v přepočtu na koupenou barvu a lak + práce to vyjde asi líp. Přijde mi, že uplně jiná barva bude lepší než 10 odstínů červené... Nejvíc sem si lámal hlavu s pravým blatníkem, kterej byl zrovna kdysi měněnej a loupe se mu lak po celé délce. Barva pod ním sice zůstala, ale totálně ztratila odstín, tak sem se rozhodl ,že přes to hodim folii stickers bomb

. Vím ,že to není pro každého, ale já se na tom autě chci vyřádit. Protože kdy jindy, když ne teď

. Kdybych někdy byl generální ředitel evrobanky, tak budu muset jezdit naleštěnou limuzínou a o takových úleťárnách si mužu nechat zdát

Ale ještě to není definitvní rozhodnutí. Přece jen uvažuju o všech variantách

. Narazil sem i na web kde měli asi 6 odstínů červené folie, ale nemohl sem rozhodnout, která by byla nejpodobnější. Mám z toho hlavu jak balon někdy