Tak to zpracování je opravdu někde jinde,ale oproti Lacceti to byl obrovský krok kupředu. A ty poslední Cruze už byli mnohem lepší. 1.6 byl blbej motor 1.8 je lepší.Ale spotřeba 5l je nesmysl. Reálná spotřeba je tak 6.5 -7l.A k těm motorům,1.2 TSi má životnost 150000,to je návrat do roku 1984 k Favoritům. Ani TDI už nejsou co byli. 2.0 žere i 10 litrů,1.6 má turboefekt jak hovado a výkon nic moc. Palikx má ještě staré poctivé 1.9 TDi a jak říká,je to poslední povedené TDi od VW,teda ono pochází od AUDI a v tom to asi bude. Jinak já mám v Leganze poctivej 2.0 na LPG a 1.4 TSi ukážu zadní světla.KiaraStanley píše:Petr S. píše:Já bych se tak neradoval. Ta spotřeba na papíru je hezká,ale reálně budeš tak o 2 l víc. A palubnímu p.c. nevěř.Vladka píše:Tak Opel už je minulostí.....teď jezdím v novém autíčku....konečně mám městské auto s nízkou spotřebou )
S tou spotrebou, to je otazka, ale co se tyce kvality zpracovani, pouzitych materialu nebo jizdnich vlastnosti, tak tam se korejsky Chevy nemuze rovnat. V tomhle smeru je to urcite lepsi volba.
P.s: a kua nehádejte se tady.