Chladí mě děsně málo,
![Exclamation :!:](./images/smilies/icon_exclaim.gif)
Diagnostika neudává žádnou závadu.
Nebo doporučení na spolehlivej servis v Praze?? díky
Moderátoři: Blue Lanos, mzprx, smire666
Jestli je trubka ledová, chladicí okruh je ok. Zaměřil bych se na kabinový filtr a potom na servomotory ovládající klapky výměníku. V servisním návodu je postup pro rekalibraci servomotorů: Při vypnutém klíčku vyndat poj. F17 přes kterou se napájí ŘJ HVAC počkat 10 s. vrátit poj. zapnout klíček a počkat 40 s než se servomotory nastaví. Když to nepomůže nezbývá než napojit diagnostiku. Je tam řada snímačů, kteří hlídají teplotu, sluneční záření...lubiks píše:Nemá někdo zkušenosti s opravou klimatizace???
Chladí mě děsně málo,kontrola stavu chladiva v Chevroletu ok, kompresor spíná i vypíná jak má, trubka nízkého tlaku před vstupem do kabiny je ledová, Tak proč ku..a nechladíí??
Diagnostika neudává žádnou závadu.
Nebo doporučení na spolehlivej servis v Praze?? díky
lubiks píše:díky za rady, po veškerých kontrolách mě asi vyplývá že to budou ty přepínací klapky,(chladič čistej, venku 21 stupňů. a ani na automat nebo manual žádný zlepšení).
což je asi to nejhorší protože musí půl palubky ven![]()
![]()
Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |