Ochrana laku
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ochrana laku
bez komentare at to nemam do rana na spalkach
AKRI - (byl) Muž z Ria !
AVEOtici všech zemí, spojte se
AVEOtici všech zemí, spojte se
- Reklama
- Scorpion.11
To schválně, aby je nebylo slyšet, když si půjčují bez dovolení autoAkri píše:no u nas to jde i bez toho motoru, ti tmavsi obcas jedou tak, ze jeden ridi a 4 to auto tlaci
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
ja osbne používam turtle vosk červeny a je tam k tomu aj taka ceruzka a som spokojny
Chevrolet Aveo Sedan 1.4 16v 74kw
Ahojte
ja používam od novoti autovostk Mac Brite. Auto voskujem pred zimou a po zime a ak sa náhodou podarí, tak aj jedenkrát v lete. Tento vosk kupujem pre auto na vianočných trhoch, takže moje auto dostáva vianočný darček. Auto voskujem komplet od strechy po kolesá - aj okná a plasty, vytvorí sa ochranná vrstva na aute.
Minulý rok sa menil obal na tomto vosku, takže prikladám obrázok.
ja používam od novoti autovostk Mac Brite. Auto voskujem pred zimou a po zime a ak sa náhodou podarí, tak aj jedenkrát v lete. Tento vosk kupujem pre auto na vianočných trhoch, takže moje auto dostáva vianočný darček. Auto voskujem komplet od strechy po kolesá - aj okná a plasty, vytvorí sa ochranná vrstva na aute.
Minulý rok sa menil obal na tomto vosku, takže prikladám obrázok.
Boris
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
Chevrolet Aveo 1,4 16V SE Elite, 69kW, 2007, 210 tis km,
http://lestenieaut.sk/testy.html
Našiel som zaujímavý test aj o voskoch. Mne pomohol,tak dúfam,že aj vám.
Umývanie,ošetrovanie,údržba,ochrana je celkom ťažká veda a nie každý má možnosť umývať auto niekoľko hodín. Profi umytie,leštenie,voskovanie stojí aj od 300 EUR a niektoré vosky aj 30.000.-EUR!!!!
Je síce pravda,že po kvalitnom vosku stačí 3-4 mes.auto len oplachovať,ale aj tak ...
Osobne mám Swissvax a voskujem 2-3 x ročne. Len ručne,amatérsky. 1x za rok auto zverím odborníkom,nech odstránia menšie škrabance.
Našiel som zaujímavý test aj o voskoch. Mne pomohol,tak dúfam,že aj vám.
Umývanie,ošetrovanie,údržba,ochrana je celkom ťažká veda a nie každý má možnosť umývať auto niekoľko hodín. Profi umytie,leštenie,voskovanie stojí aj od 300 EUR a niektoré vosky aj 30.000.-EUR!!!!
Je síce pravda,že po kvalitnom vosku stačí 3-4 mes.auto len oplachovať,ale aj tak ...
Osobne mám Swissvax a voskujem 2-3 x ročne. Len ručne,amatérsky. 1x za rok auto zverím odborníkom,nech odstránia menšie škrabance.
Chevrolet AVEO LT, 1.2 63kW,2012 Borocay Blue
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)
...v koži od MAD, DRL, kamera ... a ešte nie je koniec :)