Sorry, ak píšem mimo tému, ale po 6 rokoch !!! som si všimol, že mi chýba tesnenie medzi spolujazdcovými dverami a predným pravým blatníkom. Mám tam kopu špiny, stále som si myslel, že je to normálne, až ma konečne napadlo pozrieť aj na šoférové dvere a tam to tesnenie JE - taká čierna gumová pena.
Nikdy som nemenil žiadne kompotenty karosérie, takže určite nemohlo vypadnúť, zrejme tam nie je od výroby, chcem sa ale spýtať - je možné niečo podobné zohnať (pokojne aj neoriginálny diel), alebo mám s tým ísť do autorizovaného servisu? Je mi jasné, že ako reklamáciu mi to po 6 rokoch neuznajú.
Vie mi niekto poradiť?
Prikladám aj foto tej diery, kde tesnenie chýba (tam naspodu sú akurát kusy blata a lístia, čo sa tam stále hromadia).
Ide o Chevrolet Aveo Sedan 1,4 (2008)
Ďakujem
Chýbajúce tesnenie predných dverí / blatníka
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
Chýbajúce tesnenie predných dverí / blatníka
Naposledy upravil(a) hemendex dne pon kvě 11, 2015 22:32, celkem upraveno 1 x.
1.4 SEDAN KOMFORT, r.v. 2008, KOVA BB (4/2009)
- Reklama
Re: Chýbajúce tesnenie predných dverí / blatníka
nebojte sa to nechýba len Vám, ale asi všetkým Aveám ,a čím by sa to dalo nahradiť ? ... ja by som najskor asi išiel do polysterénu napríklad ako je vo výztuhe narazníka, a niečím ho nastriekať aby nesal vodu atd
Aveo 1.4 16V 69Kw, sedan Šedá Metalíza -
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
výbava : čím ďalej tým lepšia :D
- Scorpion.11
Už se to myslím někde tohle řešilo pokud si vzpomínám
AVEO, 1.4 SEDAN STAR, 69KW, r.v 2008, koupeno (5/2009)
člen AVEO Fanclubu
člen AVEO Fanclubu
to smrtelne vazne chcete povedat, ze tento defekt maju vsetky avea? na jednej strane tesnenie a na druhej nie? akoze nabuduce budu montovat do aut len lave kolesa?frezzi píše:nebojte sa to nechýba len Vám, ale asi všetkým Aveám ,a čím by sa to dalo nahradiť ? ... ja by som najskor asi išiel do polysterénu napríklad ako je vo výztuhe narazníka, a niečím ho nastriekať aby nesal vodu atd
ak mate niekto link, dajte mi vediet, kde sa toto uz riesilo, ved to je... neskutocne
1.4 SEDAN KOMFORT, r.v. 2008, KOVA BB (4/2009)